ΑΝΤΡΕΣ

«Το μυαλό μόνο στο ντέρμπι…»

Δηλώσεις στον Super ΣΠΟΡ FM 104.0 παραχώρησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας μας, Φανούριος Κωνσταντίνου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Σχετικά με την προετοιμασία:

«Υπάρχει απογευματινή προπόνηση σήμερα και αύριο, θα ξεκαθαρίσουν και οι σκέψεις του προπονητή μας ενόψει του ντέρμπι με την συμπολίτισσα ΑΕΛ».

Αναφορικά με τους Αγγελή, Παπουλή και Μακρίδη:

«Αυτή την στιγμή δεν μπορώ να πω πολλά για τους δυο που επανεντάχθηκαν στις προπονήσεις. Θα θέλουν χρόνο να καλύψουν το χαμένο έδαφος. Θα ξεκαθαρίσουν στην προπόνηση της Παρασκευής».

Σχόλιο για την αναμέτρηση με την ΑΕΛ:

«Η σκέψη μας είναι μόνο στο πρωτάθλημα δεν μας ενδιαφέρει και πολύ η ευρωπαϊκή παρουσία χωρίς αυτό να μεταφράζεται πως θα πάμε τουρισμό στην Αγγλία. Είναι ένα παιχνίδι τριπλής παραλλαγή. Αυτός που θα είναι πιο έτοιμος και θα έχει και τη τύχη με το μέρος του, θα πάρει τη νίκη».

Για το βάθος στο ρόστερ είπε:

«Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε ένα επαρκές δείγμα, θα δούμε σε βάθος χρόνου, αν θα είναι αρκετό για να κάνουμε τη δουλειά μας».

Για τα εισιτήρια:

«Προέχει το παιχνίδι με την ΑΕΛ, είναι στα 15 ευρώ το κανονικό εισιτήριο. Δεν ισχύουν οι κάρτες διαρκείας της δικής μας ομάδας. Σε ότι αφορά την προπώληση για την Έβερτον άρχισε σήμερα. Είναι στα 23 ευρώ η τιμή. Έχουμε 3000 εισιτήρια στη διάθεση μας και φαίνεται πως θα εξαντληθούν».

Για την διαιτησία του αγώνα με τον Ερμή:

«Αυτή τη στιγμή η σκέψη μας είναι στον αγώνα με την ΑΕΛ. Είναι θέματα που θα δει το διοικητικό συμβούλιο».

 

 

Comments
To Top