ΑΝΤΡΕΣ

Τι δήλωσε ο Σωφρόνης…

Ο Σωφρόνης Αυγουστή έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του και το βαθμό απέναντι στη Λιόν, όμως δεν επαναπαύεται σε αυτό και ήδη έχει στο μυαλό του στον αγώνα με τον Ερμή που ακολουθεί.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον αγώνα: «Σήμερα θέλαμε να βάλουμε δύσκολα στον αντίπαλο. Να είμαστε συγκεντρωμένοι και να μειώσουμε τα λάθη μας. Πιστεύω θα ήταν άδικο να μην πάρουν οι παίκτες μου θετικό αποτέλεσμα. Πάλεψαν μέχρι το τέλος και πήραν το βαθμό. Τώρα συγκεντρωνόμαστε στον αγώνα με τον Ερμή. Θα χαρούμε απόψε και από αύριο βλέπουμε Ερμή. Στόχος μας είναι το πρωτάθλημα και πρέπει να κερδίσουμε».

Για τον τρόπο που έπαιξε: «Από την πρώτη μέρα που ήρθα, ζήτησα από τους ποδοσφαιριστές να παίξουμε ποδόσφαιρο. Σίγουρα έχει και ρίσκο αλλά πρέπει να πω πως το χορτάρι σήμερα ήταν εξαιρετικό και μας βοήθησε να παίξουμε».

Για το πώς ζει το παιχνίδι: «Αυτή είναι η νοοτροπία μου και θα προσπαθήσω να βελτιώνομαι και να μειώσω και τα όποια λάθη που κάνω».

Για το βάθος στο ρόστερ: «Φέτος έγινε ένα εξαιρετικός προγραμματισμός. Πιστεύω σε όλους. Και οι 26 παίκτες μπορούν να ανταποκριθούν σε οποιοδήποτε παιχνίδι. Μας πλήγωσε η πρεμιέρα που χάσαμε δυο πολύτιμούς βαθμούς αλλά θα προσπαθήσουμε να τους καλύψουμε στη συνέχεια».

Comments
To Top