ΑΝΤΡΕΣ

«Είμαστε το αουτσάιντερ, αλλά…»

Στις δυσκολίες της αναμέτρησης με τη Λιόν, στάθηκε ο προπονητής μας, Σωφρόνης Αυγουστή, μιλώντας στην καθιερωμένη δημοσιογραφική διάσκεψη.

Η αρχική του τοποθέτηση:

«Το αυριανό παιχνίδι είναι μια πρώτη ευκαιρία να παίξουμε σε ένα δύσκολο όμιλο με τρεις πάρα πολύ καλές ομάδες. Είμαστε το αουτσάιντερ. Στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά, γι’ αυτό και εμείς πρέπει να ετοιμαστούμε για να ανταποκριθούμε αύριο. Η Λιόν είναι μεγάλη ομάδα με εξαιρετικούς και γρήγορους ποδοσφαιριστές».

Για το τι πρέπει να κάνει ο Απόλλωνας στην αναμέτρηση…

«Να μπούμε στο γήπεδο και να κάνουμε το παιχνίδι που ξέρουμε. Θα δουλέψουμε και σήμερα και αύριο για ότι καλύτερο. Θα βρούμε δυσκολίες γιατί έχουμε να κάνουμε με ένα μεγάλο αντίπαλο. Πιστεύω στους ποδοσφαιριστές μου, ότι θα υπερβάλουν εαυτό για ένα θετικό αποτέλεσμα».

Για το ότι ο αγώνας θα γίνει στο ΓΣΠ…

«Τα προηγούμενα παιχνίδια στην Λάρνακα είχαμε ένα γήπεδο κατάμεστο και αυτό βοήθησε. Αύριο, αν και είναι μεγαλύτερης χωρητικότητας το ΓΣΠ δεν θα είναι το ίδιο. Όσο περισσότερος κόσμος έρθει και στηρίξει την ομάδα, θα βοηθήσει τους ποδοσφαιριστές να νιώσουν έδρα. Είναι δύσκολο να μετακινούμαστε σε κάθε παιχνίδι, τόσες χιλιάδες εκτός Λεμεσού».

Αν τον φοβίζει κάτι από την Λιόν…

«Η Λιόν είναι το φαβορί, προέρχεται από ένα πιο δυνατό πρωτάθλημα. Αυτό που μας φοβίζει είναι ότι πρόκειται για μια γρήγορη ομάδα και ικανή στο τρανζίσιον».

Αν έχει αδυναμίες η Λιόν…

«Παρακολουθήσαμε το παιχνίδι της, όπως κάνουμε όλοι οι προπονητές. Βλέπουμε τι αδυναμίες του αντιπάλου και προσπαθούμε να χτυπήσουμε. Έτσι και ο αντίπαλος, γι’ αυτό και εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να μην δώσουμε δικαίωμα στον αντίπαλο να μας χτυπήσει».

Για την πρόκληση που έχουν όλοι στην ομάδα…

«Είναι επιπλέον κίνητρο για τους παίκτες. Υπερβάλλουν εαυτούς για να αντιμετωπίσουν τέτοιους αντιπάλους, είναι δύσκολο παιχνίδι, το ξέρουμε όλοι. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε ότι καλύτερο με το πάθος, τα τρεξίματα και την δύναμή μας για να καταφέρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Απο πλευράς ποδοσφαριστών μίλησε Αντριάν Σαρδινέρο ο οποίος ανέφερε: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια δύσκολη ομάδα, είμαστε όμως έντεκα εναντίων έντεκα και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας».

 

 

Χορηγοί του αγώνα η εταιρεία Antigonos Theodorou Immigration Services και το Makaritis Optical House.

Comments
To Top