ΓΥΝΑΙΚΕΣ

«Ο αθλητισμός μπορεί να σημαίνει πολλά περισσότερα από τον γηπεδικό ανταγωνισμό»

Δελτίο τύπου αναφορικά με τη διεξαγωγή του φιλανθρωπικού αγώνα ποδοσφαίρου σάλας που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή (8/9)  εξέδωσε ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Μονογονεϊκών Οικογενειών και Φίλων.

Αναλυτικά: 

Είναι με μεγάλη χαρά που μπορούμε να ανακοινώσουμε σήμερα την εξαιρετικά επιτυχή διεξαγωγή του φιλανθρωπικού αγώνα ποδοσφαίρου σάλας (futsal) γυναικών την Παρασκευή 08/09/2017 το βράδυ, στο Νίκος Σολομωνίδης στη Λεμεσό, μεταξύ των ποδοσφαιρικών κυριών της πόλης APOLLON LADIES FC – AEL LIONESS. Αγώνας ο οποίος έστειλε πολλαπλά μηνύματα.
Διοργανωτές της πρωτοβουλίας αυτής είναι ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Μονογονεϊκών Οικογενειών και Φίλων, η CRI AEL FUTSAL, η APOLLON LADIES FC και οι γυναίκες φιλάθλοι της ΑΕΛ, AEL LIONESS.

Ο αγώνας APOLLON LADIES FC – AEL LIONESS έληξε με σκορ 9-1 και διεξήχθη σε δύο 20λεπτα. Παρά την σαφή υπεροχή και εμπειρία των APOLLON LADIES FC, η νεοσυσταθείσα ομάδα των LIONESS κατέθεσε όραμα και προοπτική. Αρκετοί φίλοι των δύο ομάδων, φουτσαλιστές της CRI AEL FUTSAL, τεχνικό και διοικητικό team από όλα τα σωματεία που συμμετείχαν, ποδοσφαιριστές, βουλευτές, δημοτικοί σύμβουλοι και άλλος φίλαθλος και μη κόσμος, βρέθηκε στο γήπεδο με σκοπό να στηρίξει την όμορφη αυτή πρωτοβουλία και το ιερό του σκοπού.

Θυμίζουμε πως υπήρχε γενική είσοδος εισφορά €5 ενώ πολλοί χορηγοί χρηματοδότησαν και συνεισέφεραν ώστε όλα τα έσοδα να διατεθούν για αγορές σχολικού εξοπλισμού και ένδυσης σε μονογονεϊκές οικογένειες οι οποίες βρίσκονται στα όρια της φτώχειας και απευθύνονται καθημερινά με συστολή στον Σύνδεσμο για να μπορέσουν να στείλουν τα παιδιά τους με αξιοπρέπεια στο σχολείο.

Η κοινωνική αλληλεγγύη, το υγιές αθλητικό ιδεώδες μας θύμισαν μέσα στην όμορφη αυτή πρωτοβουλία, πως μπορούν να νικήσουν οποιαδήποτε κοινωνική αδικία και ανισότητα και πως ο αθλητισμός μπορεί να σημαίνει πολλά περισσότερα από τον γηπεδικό ανταγωνισμό.

Ευχαριστούμε θερμά τους:
• Μάριο Ιωάννου και
Κυριάκο Βασιλείου, διαιτητές του αγώνα που προσέφεραν αφιλοκερδή διαιτήτευση.
• Δρ Βασίλειο Γαλεντερίδη
PhDC Νοσηλευτικής Σκεύη Χριστοφή, για την αφιλοκερδή παρουσία τους ως ιατρικό κλιμάκιο του αγώνα
• Εθελοντές του αγώνα από τον σύνδεσμο των AEL LIONESS, την CRI AEL FUTSAL, και Σύνδεσμο Μονογονιών, για την κινητοποίηση προπώλησης, την πώληση εισιτηρίων και την ευρύτερη επίβλεψη και συντονισμό του γηπέδου.
• Λεωνίδα Γιαννακού για την καθημερινή παροχή και φροντίδα του γηπέδου.
• DJ SOSIS και τεχνικούς συνεργάτες για την αφιλοκερδή παρουσία του και ηχητική και μουσική κάλυψη.
• Φιλίππα Στυλιανούδη και χορεύτριες της σχολής χορού El Duende για την απίστευτη καλλιτεχνική παρουσία τους στο ημίχρονο του αγώνα
• Plano Print για την εντελώς δωρεάν έκδοση των εισιτηρίων, αφισών, banner και λοιπών σχεδιαστικών των κυπέλων, παρά το μεγάλο πραγματικό κόστος τους.
• Τον Θεόδουλο Κωνσταντίνου για την δωρεά μηχανισμού και banner ομιλιών.
• Χορηγούς επικοινωνίας:
Εφημερίδα Λεμεσός για την προβολή και φωτογραφική κάλυψη.
AlfaSports Web Tv για το εντελώς δωρεάν τηλεοπτικό σπότ, τις συνεντεύξεις, το livestreaming και την ευρύτερη προβολή.
ΜΕΓΑ ΧΟΡΗΓΟ:
Αίθουσα δεξιώσεων FIGARO HALL
Χρυσούς χορηγούς:
Εltynia LTD Constructions για την χορηγία και της απονομές.
Ταβέρνα Μακάριος ΑΜΕΚ Καψάλου για την χορηγία και το ευχαριστήριο δείπνο των παικτριών και συντελεστών μετά τον αγώνα.
• Χορηγούς: Ταβέρνα ΑΡΗΣ, Ταβέρνα Ωραίος Τρελός, Στου Κυρ Γιάννη Αγρόκτημα – Όμοδος, Λαϊκό COSMOS, MTN, KPMG, Marinos Theodorou Engineering Ltd.
• Όλα τα ΜΜΕ που προώθησαν την προβολή για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα συλλογής χρημάτων για στήριξη των οικογενειών.

Εκ μέρους των διοργανωτών,

CRI AEL FUTSAL,
APOLLON LADIES FC,
AEL LIONESS,
ΠΑΓΚ.ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΟΝΟΓΟΝΕΪΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ & ΦΙΛΩΝ

Χορηγοί:

 

 

*Φωτογραφικό υλικό απο την Εφημερίδα “Λεμεσός”

 

 

Comments
To Top