ΑΝΤΡΕΣ

Έλεγχος «κυανόλευκων» δανεικών

Συνέχεια στις υποχρεώσεις με τη 3η αγωνιστική και πάμε να δούμε πως ανταποκρίθηκαν οι δανεικοί ποδοσφαιριστές της ομάδας μας. Στην στήλη μας προστέθηκαν ακόμα δύο ποδοσφαιριστές, ο Χάμπος που πήγε στην Εστορίλ Πορτογαλίας και ο Άλισταιρ Ρέινολντς που πήγε δανεικός στη Νέα Σαλαμίνα!

Πάμε να δούμε λοιπόν πως ανταποκρίθηκαν:

Θεόδωρος Ιωσηφίδης(FC. Fuenlabrada): Δεν πήρε χρόνο συμμετοχής με την πρώτη ομάδα για τη 3η αγωνιστική. Ήταν με την Εθνική Ελπίδων.

Πέτρος Ψύχας(Αλκή): Δεν πήρε χρόνο συμμετοχής στον αγώνα της ομάδας του κόντρα στην Πάφο για τη 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Μάριος Ανδρέου(Αλκή): Δεν πήρε χρόνο συμμετοχής στον αγώνα της ομάδας του κόντρα στην Πάφο για τη 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ανδρέας Καρώ(Νέα Σαλαμίνα): Ξεκίνησε ως βασικός και έγινε αλλαγή στο ημίχρονο στον αγώνα της 3ης αγωνιστικής  κόντρα στον ΑΠΟΕΛ(1-4).

Κωνσταντίνος Αριστοτέλους(Εθνικός Άσσιας): Ακόμα να ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις κάτι που θα γίνει στις 16 Σεπτεμβρίου.

Χάμπος Κυριάκου(Εστορίλ): Δεν πήρε χρόνο συμμετοχής αφού δεν ήταν στην αποστολή της Εστορίλ στον εντός έδρας αγώνα της κόντρα στη Μορειρένσε.

Άλισταιρ Ρέινολντς(Νέα Σαλαμίνα): Μπήκε ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο αντικαθιστώντας μάλιστα τον Καρώ στην ήττα της ομάδας του από τον ΑΠΟΕΛ(1-4).

 

Comments
To Top