ΚΙ ΕΤΣΙ ΜΕΙΝΑΜΕ ΠΑΙΔΙΑ

Δικαιούται να τυγχάνει εμπιστοσύνης!

Περιμένοντας να καταλαγιάσει η πίκρα και η απογοήτευση για το αρνητικό αποτέλεσμα του περασμένου Σαββάτου (9/9), ο γράφων δεν θα αναλωθεί στην ανάλυση του τι πήγε στραβά. Άλλωστε το παιχνίδι ήταν τηλεοπτικό και ο καθείς δύναται να σχηματίσει την δική του άποψη.

Είναι γεγονός πως η ομάδα μας απώλεσε δύο πολύτιμους βαθμούς. Από κείνους τους βαθμούς που δίνουν πρωταθλήματα. Λαμβάνοντας υπόψη την ενθουσιώδη περιρρέουσα ατμόσφαιρα, αντιλαμβάνεται κανείς τον λόγο της δυσφορίας του κάθε Απολλωνίστα για το στραβοπάτημα στην πρώτη εμφάνιση του πρωταθλήματος. Αλλά…

Στη ζυγαριά των δεδομένων του ποδοσφαιρικού τμήματος μέχρι στιγμής, η πλάστιγγα γέρνει προς Σωφρόνη μεριά. Πέρα από τους συνεχόμενους τίτλους, την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, το τεχνικό επιτελείο δημιούργησε ένα σύνολο συγκροτημένο, που χαίρεσαι να το βλέπεις, προσφέροντας ουκ ολίγες φορές και θέαμα. Δηλαδή πλήρης μεταμόρφωση.

Ο προπονητής με το έργο του, δικαιούται να τυγχάνει εμπιστοσύνης. Ας μην τείνουμε λοιπόν στο αυτοκαταστροφικό παραλήρημα με τις γνωστές επιπτώσεις. Η καλόπιστη κριτική, δίχως ολοκληρωτικούς «κανιβαλισμούς», είναι ο υγιέστερος δρόμος προς την επιτυχία. Εμπιστοσύνη και στήριξη. ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ.

Comments
To Top