ΣΤΗΛΕΣ

Αναλύοντας την απόδοση τους!

Δεν τα κατάφερε η ομάδα μας να κερδίσει στο πρώτο επίσημο παιχνίδι του πρωταθλήματος αφού έμεινε στο ισόπαλο 1-1 με τον Ολυμπιακό εκτός έδρας. Πάμε να δούμε το πώς ανταποκρίθηκε ο κάθε ποδοσφαιριστής ξεχωριστά με τον φακό του Νίκου Ανδρονίκου.

Μπρούνο Βάλε: Την περισσότερη ώρα ήταν θεατής του αγώνα.Δεν φέρει ευθύνη στο γκολ που δέχτηκε.

Ζοάο Πέδρο: Αμυντικά λίγα πράγματα αφού ήταν συνεχώς μπροστά. Πήρε πολλές προσπάθειες για δημιουργία φάσεων αλλά δεν κατέληξε καμία σε γκολ. Σε γενικές γραμμές είχε καλή απόδοση.

Ζάντερ Σαντάνα: Σκόραρε,έφτιαξε φάσεις και ήταν κι αυτός εκφραστής πολλών επιθέσεων.Αμυντικά είχε επιστροφές. Αν και το γκολ το δεχτήκαμε από την πλευρά του δεν φέρει ευθύνη αφού ήταν σε κόντρα επίθεση.

Έκτορ Γιούστε: Κακό παιχνίδι από τον Ισπανό που έχασε πολλές μάχες.Πήγαινε σε πολλές φάσεις αργά πάνω στην μπάλα και όχι πρώτος.Άλλο ένα παιχνίδι που δεν είχε καλή επικοινωνία με τον Ρομπέρζ.Στο δεύτερο ημίχρονο έδειξε να πατάει καλύτερα αλλά όχι σε επιθυμητό επίπεδο.

Βαλεντίν Ρομπέρζ: Ούτε αυτός έκανε καλό παιχνίδι αφού είχε και πάλι στιγμές ασυνεννοησίας με τον Γιούστε.Αργές αντιδράσεις σε πολλές φάσεις και αυτός.

Εστεπάν Σακέτι: Προσπάθησε να καλύψει τα μεγάλα κενά στον μεσοαμυντικό χώρο αδίκως αφού ήταν μεγάλα.Έκανε ότι μπορούσε στο πρώτο ημίχρονο.Στο δεύτερο με την βοήθεια του Άλεφ ανέβηκε και βοήθησε και οργανωτικά.

Άλεξ ντα Σίλβα: Δεν του πάει ο ρόλος του 8,ούτε αυτός του ποδοσφαιριστή που κουβαλά.Κακή απόδοση λόγω ρόλου αυτή την φορά και σωστά έγινε αλλαγή.

Νίκο Μαρτίνες: Αρχικά μπήκε καλά,έδωσε πάσες και κάθετες αλλά στην συνέχεια έπεσε.Και αυτός σωστά έγινε αλλαγή.

Αντριάν Σαρδινέρο: Στο πρώτο ημίχρονο αγωνίστηκε πλάγια και στο δεύτερο σαν κυνηγός.Είχε κάποιες καλές ενέργειες με αποκορύφωμα το δοκάρι αλλά τις περισσότερες φορές ήταν ανούσιος.

Αντόνιο Γιάκολις: Είχε και καλές και κακές επιλογές στην επιλογή τελικής πάσας.Έβγαλε την ασσίστ για το γκολ και είχε και άλλες 4,5 καλές τελικές πάσες.Ίσως θα μπορούσε να μείνει όλο το παιχνίδι μέσα.

Εμίλιο Ζελάγια: Κακές επιλογές από τον Αργεντινό που διακρινόταν από νευρικότητα.Πρέπει να έχει περισσότερη συμμετοχή στο παιχνίδι.

Αντριάν Σκέμπρι: Μπήκε στην επανάληψη, έδωσε κάποια πνοή,έχασε κάποιες ευκαιρίες και ήταν κινητικός.Δεν έφτασε σε ψηλά επίπεδα απόδοσης.

Άλεφ ντο Σάντος: Μπήκε στην επανάληψη και ήταν από τους κορυφαίους.Μοίρασε παιχνίδι,έκοψε αντίπαλες επιθέσεις και έδειξε πως το κατέχει.Να σημειώσουμε πως είναι το 3ο 45λεπτο(2 με Αμπερτήν και 1 χθες) στο οποίο αγωνίζεται και η ομάδα μας δεν δέχεται κάποιο γκολ αλλά και σκοράρει.

Ιωάννης Πίττας: Ίσως έπρεπε να μπει λίγο πιο γρήγορα αφού έδειξε διάθεση και έχασε και ευκαιρίες.Καλό δεκάλεπτο από τον νεαρό.

Προπονητής: Ο Σωφρόνης επέλεξε ένα σχήμα 4-3-3 με δύο 10άρια στην μεσαία γραμμή.Ένα σύστημα που δεν βγήκε γιατί η ομάδα μας μπορεί να είχε την κατοχή αλλά ήταν πολύ κακή στην μετάβαση από την επίθεση στην άμυνα.Όταν χανόταν η μπάλα δηλαδή αφού ο Ντα Σίλβα που πήρε θεωρητικά ρόλο ως 8άρι δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί.Τις περισσότερες φορές που χανόταν η μπάλα το κενό άμυνας επίθεσης ήταν μεγάλο με αποτέλεσμα την δημιουργία επικίνδυνων καταστάσεων. Σε μια από αυτές μάλιστα δεχτήκαμε το γκολ.(να σημειώσουμε πως πανομοιότυπα γκολ είδαμε και πέρσι πριν έρθει ο Σωφρόνης όταν προσπάθησε ο Εμμάνουελ να «παντρέψει» Μπεντόγια-Ντα Σίλβα).Στο δεύτερο ημίχρονο άλλαξε τα δυο δεκάρια και αγωνίστηκε με ένα 4-4-2 που έδωσε φάσεις στην ομάδα που ανέβασε στροφές και είχε καλή απόδοση. Έπαιρνε τα ριμπάουντ από τις αποκρούσεις αφού μαζεύτηκαν οι γραμμές και είχε συνεχείς επιθέσεις.Εκ των υστέρων ίσως αν έβγαινε ένας εκ των δύο 10αριών να είχαμε και το σουτ και την κάθετη που μας έλειψε.Το παιχνίδι δεν χάθηκε μόνο από το πρώτο ημίχρονο αλλά και από την έλλειψη καθαρού μυαλού στο δεύτερο ημίχρονο και έστω την λίγη υπεροψία που δείξαμε ως ομάδα. Αν και πήγαν δύο βαθμοί στο καλάθι των αχρήστων,είδαμε και θετικά όπως την αντίληψη του Σωφρόνη για το λάθος στην αρχική ενδεκάδα και την διόρθωση του στο δεύτερο ημίχρονο. Το ότι βγήκαν και τα δύο δεκάρια και όχι το ένα προσωπικά είναι στην θεωρία γιατί η ομάδα ανέβασε ρυθμό είχε ευκαιρίες αλλά όχι καθαρό μυαλό. Το ότι βγήκαν και τα δύο δεκάρια και όχι το ένα προσωπικά είναι στην θεωρία γιατί η ομάδα ανέβασε ρυθμό είχε ευκαιρίες αλλά όχι καθαρό μυαλό.Ας μην ξεχνάμε πως ο ίδιος ο προπονητής ήταν αυτός που άλλαξε το 4-1-4-1 την περσινή περίοδο και έκανε η ομάδα όλα αυτά που έκανε.

Comments
To Top