ΣΤΗΛΕΣ

Τι πρέπει να προσεχθεί κόντρα στον Ολυμπιακό

Πρώτο παιχνίδι για το θεσμό του πρωταθλήματος με την ομάδα μας να ταξιδέψει στη Λευκωσία για να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό. Πάμε να δούμε τι πρέπει να προσεχθεί.

Ίσλι Χίντι: Ο Αλβανός πορτιέρο που πέρασε και από την ομάδα μας αποτελεί ποιοτική λύση στην θέση του τερματοφύλακα. Όταν βρεθεί στην μέρα του δύσκολα τον νικάς.Θα είναι από τα ατού του Ολυμπιακού όχι μόνο στον αγώνα μας αλλά σε όλο το πρωτάθλημα.

Χέλντερ Κάστρο: Ο μέσος του Ολυμπιακού είναι γνωστός από το πέρασμα του και πάλι στον Ολυμπιακό αλλά και στην ΑΕΚ.Καλός χειριστής της μπάλας με γερά πνευμόνια εκτός από το να μαρκάρει,οργανώνει και ενίοτε σκοράρει.

Ρομέου Τόρρες: Ο Πορτογάλος που ήρθε από τις αραβικές χώρες αποτελεί την αιχμή του δόρατος για τον Τακτακαλά.Αν μαρκαριστεί σωστά τότε το 0 στην άμυνα θα αυξήσει τις πιθανότητες του για να μείνει μέχρι το τέλος.

Γενικά: Δύσκολο το έργο του Σοφρώνη που πρέπει να παρατάξει μια ομάδα που θα κλειδώσει όσο πιο γρήγορα το τρίποντο αφού οι του Ολυμπιακού θα κάνουν τα πάντα για να μην χάσουν και λογικά θα ταμπουρωθούν στην άμυνα.

Δυστυχώς δεν ξέρουμε πολλά για τον αντίπαλο και δεν μπορούμε να έχουμε σφαιρική άποψη για τον αντίπαλο.

Comments
To Top