ΑΝΤΡΕΣ

Μέχρι το Σάββατο προτεραιότητα για τους κατόχους διαρκείας

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) ΛΤΔ υπενθυμίζει στους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας 2017-2018, ότι θα έχουν προτεραιότητα για να εξασφαλίσουν 3 πακέτα (1+2) για το Κάτω Διάζωμα της Δυτικής Κερκίδας του ΓΣΠ, μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου (09/09, 09:00-14:30) από το Apollon Official Store.

Για την εξασφάλιση των πακέτων εισιτηρίων στη Δυτική Κερκίδα, θα πρέπει ο κάθε φίλος της ομάδας μας όπως προσκομίζει την κάρτα διαρκείας του αυστηρώς. Σε αντίθετη περίπτωση ΔΕΝ θα μπορεί να εξυπηρετηθεί.Οι κάτοχοι των Εισιτηρίων Διαρκείας εάν θέλουν, μπορούν να αγοράσουν πακέτο για οποιαδήποτε άλλη εξέδρα του γηπέδου επιθυμούν πέραν της Δυτικής Κερκίδας.

ΠΑΚΕΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ (από 07/9 μέχρι 14/9)

60 ευρώ – Δυτική Κερκίδα

60 ευρώ – Ανατολική Κερκίδα

50 ευρώ – Νότια Κερκίδα

15 ευρώ – Παιδικά Πακέτα (κάτω των 12 – για όλες τις κερκίδες)

Δυτική Κερκίδα – Κεντρικό Κάτω Διάζωμα

 

Οι τομείς αυτοί (106,107,204,205,206) είναι δεσμευμένοι αποκλειστικά για τους κατόχους Εισιτηρίων Διαρκείας Elite, Platinum, Gold, Gold Teens, Gold Junior και θα εξυπηρετηθούν αποκλειστικά από τα γραφεία της Εταιρείας:

** Οι κάτοχοι των εισιτηρίων στους συγκεκριμένους τομείς θα πρέπει να παρακολουθήσουν τον αγώνα αυστηρώς από τον τομέα ο οποίος αναγράφεται στο εισιτήριο τους (ισχύει μόνο ο τομέας και όχι η αρίθμηση).

Γενική Είσοδος – 30 ευρώ

Παιδικό (κάτω των 12) – 10 ευρώ

Από την Δευτέρα (11/09) η προπώληση των εισιτηρίων θα είναι ελεύθερη για όλο το φίλαθλο κοινό της ομάδας μας.

Γραφείο Τύπου

Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ

Comments
To Top