ΓΥΝΑΙΚΕΣ

«Τα καλύτερα για τις APOLLON Ladies έρχονται»!

Δηλώσεις παραχώρησε μετά την πρόκριση της ομάδας των Ladies στις 32 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, ο προπονητής της ομάδας μας Πανίκος Κίμωνος στην ιστοσελίδα www.allaboutsoccer.net!

Διαβάστε αναλυτικά:

Περήφανους μας έκανε για άλλη μια φορά η γυναικεία ομάδα των APOLLON Ladies με τη μεγάλη πρόκριση τους στους 32 του Champions League. Η ομάδα του Πανίκου Κίμωνος αν και κουρασμένη από την προετοιμασία έκανε εξαιρετική πορεία και πέτυχε τον πρώτο της φετινό στόχο που ήταν η πρόκριση στους 32 του Champions League! Οι στόχοι όμως για τον προπονητή της ομάδας Πανίκο Κίμωνος δε σταματούν εδώ! Για την επιτυχία των Ladies και τη συνέχεια ρωτήσαμε και πήραμε αποκλειστικές δηλώσεις από τον ίδιο τον προπονητή των APOLLON Ladies κ. Πανίκο Κίμωνος ο οποίος ανάφερε στην ιστοσελίδα μας τα εξής:

«Ξεκινήσαμε προετοιμασία με τις Απόλλων Ladies στις 26 Ιουνίου. Από τότε έχουμε κάνει 75 προπονήσεις πρωί και απόγευμα, έξι φιλικά παιχνίδια και τρία παιχνίδια για το Champions League. Όσον αφορά το Champion League είχαμε να αγωνιστούμε με την πρωταθλήτρια Μολδαβίας την Noroc Nimoreni, την NSA Σόφιας πρωταθλήτρια Βουλγαρίας και την Sturm Graz δευτεραθλήτρια Αυστρίας. Στο πρώτο παιχνίδι παίξαμε με την NSA Σόφιας την οποία κερδίσαμε με 4-0. Στο δεύτερο παιχνίδι την πρωταθλήτρια Μολδαβίας την οποία κερδίσαμε 6-0 και στο τελευταίο και πιο κρίσιμο παιχνίδι κερδίσαμε την δευτεραθλήτρια Αυστρίας την Sturm Graz με 4-1.

Μπορώ να πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα τρία αυτά παιχνίδια. Είχαμε αρκετά καλή απόδοση σε σχέση με το στάδιο που βρισκόμαστε, αφού μόνο δύο μήνες είμαστε μαζί με τα κορίτσια και ακόμα είναι βαρετά τα πόδια τους λόγω της πολύ σκληρής προετοιμασίας. Η Απόλλων Ladies είναι μια καινούρια ομάδα η οποία χτίζεται, αφού 8 από τις 11 παίκτριες που ξεκινούν στην αρχική εντεκάδα είναι καινούργιες και έχουμε σύνολο 12 καινούριες παίκτριες. Αντιλαμβάνεστε ότι χρειάζεται πολύς χρόνος έτσι ώστε να χτιστεί αυτή η ομάδα και να γίνει ένα μεγάλο όνομα στην Ευρώπη που είναι και ο απώτερος στόχος μας. Για φέτος έχουμε στόχο το πρωτάθλημα, το κύπελλο Κύπρου και το Super Cup και όσον αφορά την Ευρώπη να κάνουμε ένα βήμα περισσότερο, δηλαδή να φτάσουμε μέχρι και τους 16 του Champions League. Η αλήθεια είναι ότι η κλήρωση στη Γενεύη δεν μας χαμογέλασε, αφού έχουμε να αντιμετωπίσουμε την πρωταθλήτρια Σουηδίας Linkopings, η οποία έχει budget 15 φορές πιο μεγάλο από το δικό μας και θεωρείται εξελισσόμενη δύναμη στο χρόνο του γυναικείου ποδοσφαίρου και μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Παρόλα αυτά θα κάνουμε τα πάντα έτσι ώστε να έχουμε αξιοπρεπή εμφάνιση και στα δύο παιχνίδια και να είμαστε δύσκολος αντίπαλος για τους πρωταθλητές Σουηδίας. Εάν δεν τα καταφέρουμε από φέτος θα κάνουμε τα πάντα έτσι ώστε με την πάροδο του χρόνου να κάνουμε μία πολύ δυνατή ομάδα έτσι ώστε να πετύχουμε το στόχο της Ευρώπης. Θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω τις παίκτριες μου αλλά και τους συνεργάτες μου για τη μέχρι τώρα συνεργασία αυτούς τους δύο μήνες. Έχουν κάνει όλοι πολλές θυσίες έτσι ώστε η ομάδα να περάσει στους 32 του Champions League και πιστεύω ότι αν συνεχίσουμε έτσι τα καλύτερα έρχονται».

 

 

Comments
To Top