ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Ξεκίνησαν τα κλιμάκια της Καλαθόσφαιρας!(Φώτος)

Η νέα εποχή για το τμήμα της Καλαθοσφαιρικής μας ομάδας ξεκίνησε που πλέον είναι κάτω από την «ομπρέλα» του Σωματείου μας. Χθες(28/8) λοιπόν τα τμήματα υποδομής και τα κλιμάκια των U14, U16 και U18 είχαν μια πρώτη γνωριμία και ξεκίνησαν την προετοιμασίας τους.

Μαζί με τα παιδιά και οι νέοι προπονητές Γιώργος Ιεροδιακόνου για την ομάδα των U14, Έλση Κυριάκου για την ομάδα των U16 και Νίνος Ηλιάδης για την Εφηβική μας ομάδα των U18!

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση και πληροφορίες:

ΕΝΑΡΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ

Ο καλαθοσφαιρικός Απόλλωνας ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας των τμημάτων υποδομής των ακαδημιών του! Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την επιστροφή των κύριων Ηλιάδη Νίνου και Ιεροδιακόνου Γιώργου στα αγωνιστικά τμήματα της ακαδημίας μας . Συγκεκριμένα ο κ. Νίνος Ηλιάδης θα έχει υπό την καθοδήγηση του την ομάδα εφήβων (U18) που πέρσι έφτασαν μέχρι τα ημιτελικά των playoffs και τελικό του κυπέλλου , ενώ ο κ. Ιεροδιακόνου τους περσινούς φιναλίστ του παγκυπρίου πρωταθλήματος παμπαίδων (U14)!

Επίσης καλωσορίζουμε στην οικογένεια του καλαθοσφαιρικού Απόλλωνα την κα Έλσυ Κυριάκου η οποία αναλαμβάνει τα ηνία στην ομάδα παίδων (U16) !

Ευχομαστε σε όλους κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο τους !

Παράλληλα θα θέλαμε να ευχαριστησουμε τον μέχρι πρότινος προπονητη των τμημάτων παίδων και παμπαίδων κ. Παντελή Κωνσταντίινου για όσα προσέφερε στην ομάδα μας και να του ευχηθούμε ότι καλύτερο στην επαγγελματική και προσωπική του ζωή.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα ακαδημιών στα τηλέφωνα :

Λουκας Αντωνίου 99641929

Αντρέας Βιολάρης 99692535

Γιώργος Ιεροδιακόνου 99469411

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑ

Comments
To Top