ΑΝΤΡΕΣ

«Ελπίζω φέτος να τους κάνουμε περήφανους με την κατάκτηση του πρωταθλήματος».

Καλεσμένος στην εκπομπή Super Sport ARENA στον Alpha ήταν ο ποδοσφαιριστής και εκ των αρχηγών της ομάδας μας, Γιώργος Βασιλείου. Ο Βασιλείου μίλησε για την πρόκριση αλλά και τον μεγάλο στόχο του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά:

Για την πρόκριση στους ομίλους και τις προσδοκίες της φετινής σεζόν:

«Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Ο στόχος μας είναι το πρωτάθλημα. Η ομάδα κτίζεται για κάτι μεγάλο, νομίζω ήρθε η χρονιά μας. Νομίζω η ομάδα είναι κτισμένη για μεγάλα πράγματα».

Για την μάχη του τίτλου:

«Νομίζω θα είμαστε εμείς οι τρεις (Απόλλωνας, ΑΠΟΕΛ, ΑΕΚ), δεν ξέρω αν η Ομόνοια θα έχει καλή αρχή για να πάει μέχρι το τέλος. Κατά τη γνώμη μου θα είμαστε εμείς οι τρεις. Η Ανόρθωση είναι μεγάλη ομάδα αλλά δύσκολα θα μπει στη μάχη. Σε βάθος χρόνου σίγουρα θα μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο».

Για τις προηγούμενες προκρίσεις στους ομίλους:

«Με τη Νίκαια πηγαίναμε σαν αουτσάιντερ και περάσαμε. Με την Λοκομοτίβ μας είχαν όλους ξεγραμμένους και πηγαίναμε εκεί και λέγαμε θα μας σκοτώσουν αν φάμε 4-5 και πήγαμε εκεί και καταφέραμε και κάναμε το απίθανο».

Για το αν υπάρχει ο στόχος για είσοδο στους ομίλους του Champions League:

«Ο πρώτος μας στόχος είναι το πρωτάθλημα. Τα τελευταία 2-3 χρόνια η ομάδα κάνει βήματα προς αυτό το στόχο. Φέτος είναι διαφορετική η ομάδα, το ρόστερ είναι πλούσιο, οι ποδοσφαιριστές ποιοτικοί. Φέτος έχουμε πολύ καλούς ποδοσφαιριστές και μακάρι να το καταφέρουμε φέτος. Για εμένα είναι κάτι σαν όνειρο να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα».

Για τον Σωφρόνη Αυγουστή:

«Καταπληκτικός άνθρωπος και καταπληκτικός προπονητής. Κατά τη γνώμη μου οποιοσδήποτε άλλος αν ερχόταν πέρσι, θα ήταν λάθος. Ήταν ο κατάλληλος άνθρωπος την κατάλληλη στιγμή. Ο Σωφρόνης έχει ένα προτέρημα που δεν το έχει άλλος προπονητής. Βγάζει το 100% ενός ποδοσφαιριστή και αυτό είναι ξεχωριστό».

Για τον κόσμο του Απόλλωνα:

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο κόσμο του Απόλλωνα για τη στήριξη και ελπίζω φέτος να τους κάνουμε περήφανους με την κατάκτηση του πρωταθλήματος».

 

Comments
To Top