ΑΝΤΡΕΣ

Τα ελλαδικά ΜΜΕ για Μαρτίνες!

Σύντομα θα γίνει γνωστός ο νέος ποδοσφαιρικός προορισμός του 29χρονου Αργεντινού επιτελικού χαφ Νίκολας Μαρτίνες ο οποίος θα παραχωρηθεί εκ νέου δανεικός από τον Ολυμπιακό Πειραιώς. Στο… παιχνίδι για την απόκτησή του και η ομάδα μας.

Αναλυτικά το ρεπορτάζ από το gazzetta.gr:

Το που θα συνεχίσει φέτος την καριέρα του ο Νίκολας Μαρτίνες αναμένεται να ξεκαθαρίσει άμεσα. Ούτε φέτος θα παραμείνει στο ρόστερ του Ολυμπιακού ο Νίκολας Μαρτίνες. Η παρουσία του στην αποστολή (για πρώτη φορά) στο φιλικό με τον Ατρόμητο, έκανε πολλούς να πιστέψουν ότι ίσως πάρει την ευκαιρία του ο Αργεντινός.

Αυτό ωστόσο πολύ δύσκολα θα συμβεί. Μετά την παρουσία του σε Ανόρθωση και Western Sydney Wanderers FC, φέτος δεν αποκλείεται να επιστρέψει στην Κύπρο.

Ο Απόλλων Λεμεσού, που παίζει στο Europa League, είναι μια από τις ομάδες που τον θέλουν -προοπτική την οποία βλέπει με καλό μάτι κι ο παίκτης.

Ωστόσο, μεγαλύτερή του επιθυμία είναι να συνεχίσει στην Πορτογαλία απ’ όπου υπάρχει ενδιαφέρον από τη Γκιμαράες – ομάδα που επίσης συμμετέχει στο Europa League. Την ίδια στιγμή υπάρχουν και φήμες που τον θέλουν να είναι στη λίστα των ανθρώπων του Ατρόμητου.

Όπως και να έχει, όποια ομάδα καλύψει το μεγαλύτερο μέρος του συμβολαίου του (300.000 ευρώ), τότε αυτή θα τον κάνει δικό της ως δανεικό.

 

Comments
To Top