ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Συνεχίζουν να γράφουν ιστορία!!!

Επιβλητική και στο τρίτο παιχνίδι η Γυναικεία μας ομάδα κέρδισε με 4-1 και πήρε πανηγυρικά για άλλη μια χρονιά την πρόκριση της στις 32 καλύτερες ομάδες του Τσάμπιονς Λίγκ!

Με τεράστια ευκαιρία ξεκίνησε το παιχνίδι η ομάδα μας καθώς η Lagonia στο 4΄μέσα από τη μικρή περιοχή έστειλε τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια, ενώ οι Αυστριακές στο αμέσως επόμενο λεπτό είχαν ένα σουτ λίγο έξω. Το γκολ για την ομάδα μας ήρθε από τη Molin όταν από πλάγια δεξιά στην περιοχή ξεγέλασε την αντίπαλο τερματοφύλακα και έκανε το 1-0 στο 15΄. Λίγο έλειψε να δεχθούμε την ισοφάριση στο 17΄ αλλά πάνω στη γραμμή του τέρματος έσωσε την ομάδα μας η Iordanous. Η ομάδα μας μετά το πρώτο γκολ ήταν καταιγιστική και σημείωσε άλλα δύο τέρματα με την Kinosidou στο 35΄ και την Ayane στο 40΄ με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή! Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με την ομάδα μας να είναι μπροστά στο σκορ με 3-0!

Με αλλαγή ξεκίνησε η ομάδα μας την επανάληψη με τη Nemeth να παίρνει τη θέση της Sidira! Στο 55΄η ομάδα μας δέχθηκε τη μείωση του σκορ από τις Αυστριακές σε 3-1! Οι παίκτριες μας ήταν παρά τη μείωση του σκορ πολύ ανώτερες από τις Αυστριακές και προσπαθούσαν να πετύχουν και τέταρτο γκολ, παρά το ότι είχαν ρίξει ρυθμούς. Στο 74΄με ωραία κεφαλιά η Rus έκανε το 4-0 μετά από καταπληκτική σέντρα από δεξιά. Στο 83΄η Capelli παίρνει τη θέση της Bjork, ενώ τα τελευταία λεπτά του αγώνα ήταν διαδικαστικά. Στο τελευταίο λεπτό η Pafiti πήρε τη θέση της Rus για να ολοκληρώσει η ομάδα μας τις αλλαγές της και στα εναπομείναντα τρία λεπτά των καθυστερήσεων ο χρόνος κύλησε χωρίς κάτι το αξιόλογο με την ομάδα μας να παίρνει πανηγυρικά την πρόκριση!

Comments
To Top