ΑΝΤΡΕΣ

«Μας λείπει ένας τίτλος πρωταθλήματος…»

Για όλα τα θέματα της επικαιρότητας που αφορούν την ομάδα μας, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο εκ των αντιπροέδρων της εταιρείας, Φάνος Κιννής.

Αναλυτικά:

Για τη νέα ευρωπαϊκή επιτυχία του Απόλλων:

«Θεωρούμε ότι τα τελευταία πέντε χρόνια που είμαστε εκεί ως διοίκηση προσπαθούμε να δουλεύουμε όσο πιο σωστά γίνεται. Το να καταφέρεις να μπεις ομίλους τρεις φορές τα τελευταία πέντε χρόνια είναι κάτι πάρα πολύ σημαντικό. Η ομάδα έχει ανέβει επίπεδο και το μόνο που μας λείπει είναι ένα τίτλος πρωταθλήματος και γιατί όχι οι όμιλοι του Τσάμπιονς Λιγκ».

Για τη δύσκολη κλήρωση στους ομίλους:

«Φανήκαμε λίγο άτυχοι με την κλήρωση. Ο στόχος μας ο μεγάλος να περάσουμε στους ομίλους έχει επιτευχθεί. Σίγουρα έχουμε να αντιμετωπίσουμε πάρα πολύ μεγάλα ονόματα».

Για το κεφάλαιο της ενίσχυσης:

«Έχουμε κάνει μια συνάντηση με τον προπονητή μας. Μας έχει πει και ο ίδιος τα θέλω του. Έχουν απομείνει τέσσερις μέρες καθ θα προσπαθήσουμε να ενισχύσουμε την ομάδα μας εκεί που θέλει ο προπονητής».

Για το βαρυφορτωμένο πρόγραμμα του Απόλλων:

«Όταν στελεχώναμε την ομάδα το καλοκαίρι αυτό το είχαμε στα υπόψη μας. Με κάποιες ακόμη προσθήκες νομίζω δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Νομίζω ότι υπάρχει το βάθος στην ομάδα για να αντεπεξέλθει σε Κύπρο και Ευρώπη».

Για την ανταπόκριση του κόσμου:

«Να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που ταξίδεψε μαζί μας. Ο κόσμος πιστεύει στη δουλειά που γίνεται στην ομάδα. Θέλουμε να αγκαλιαστεί αυτή η προσπάθεια από όλο τον κόσμο».

Για τα εισιτήρια των ευρωπαϊκών αγώνων:

«Ακόμη δεν έχουμε καθίσει σε συνεδρία. Είναι ένα πράγμα που θα δούμε μέσα στις επόμενες μέρες».

Για τον αν θα προκύψουν αποχωρήσεις:

«Όλα είναι πιθανά. Έχουμε ήδη μια θέση κενή κοινοτικού παίκτη. Αν χρειάζεται οποιαδήποτε διαγραφή θα το δούμε»

 

Comments
To Top