ΚΙ ΕΤΣΙ ΜΕΙΝΑΜΕ ΠΑΙΔΙΑ

Η ποδοσφαιρική μαγκιά που υπερισχύει των υπολοίπων…

Είναι από τις περιπτώσεις που οφείλεις να παραμερίσεις τα οποιαδήποτε λάθη έγιναν σ’ ένα αγώνα, έστω και κρίσιμο όπως ήταν το προχθεσινό στις 24/8. Γιατί πέρα από τακτικές, στρατηγικά πλάνα και συστήματα, υπάρχει και η ποδοσφαιρική αλανιάρικη μαγκιά, που τις πλείστες φορές υπερισχύει των υπολοίπων.

Σαφώς κι αυτό συμβαίνει όταν οι διαφορά δυναμικότητας δεν είναι χαώδης. Κι αυτό αποδείχθηκε στην «ΑΡΕΝΑ» όταν ο Θρύλος νίκησε την δανέζική ομάδα με 3-2, ενώ κάλλιστα μπορούσε για καλύτερο αποτέλεσμα. Στην τρίτη φορά που βρέθηκε στα πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ προκρίθηκε ισάριθμες φορές, καθιστώντας το ποδοσφαιρικό τμήμα του Απόλλωνα στην Ευρώπη, ως το δεύτερο πιο επιτυχημένο του νησιού.

Αυτό μαρτυρείται όχι μόνο από την τρίτη του παρουσία σε όμιλο Ευρωπαϊκής διοργάνωσης μέσα σε 5 χρόνια, αλλά κι από την κατάταξη του στον πίνακα της ΟΥΕΦΑ, που αφήνει πίσω την τρίτη Ομόνοια Λευκωσίας 40 ολόκληρες θέσεις (τελευταία ενημέρωση 25/8). Οι οπαδοί του Θρύλου θα ταξιδέψουν για ακόμη μια φορά στα πέταλα της Γηραιάς Ηπείρου, προσφέροντας τις φανταστικές παθιασμένες εκδηλώσεις τους απλόχερα στους λοιπούς Ευρωπαίους.

Ο Απόλλωνας έπειτα από την χθεσινή κλήρωση (25/8) που ομολογουμένως κρίνεται δύσκολη, θα προσπαθήσει να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό.

Σημασία έχουν η συγκομιδή εμπειριών, το πρεστίζ και βεβαίως το οικονομικό όφελος που προκύπτει από την πρόκριση.

Θρύλε «Θεέ» ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

Comments
To Top