ΑΝΤΡΕΣ

«Είναι μεγάλο κατόρθωμα από όλους για να έρθει αυτή η επιτυχία»!

Μιλώντας στην κάμερα της Cytavision μετά το τέλος του αγώνα με την Μίντιλαντ, ο προπονητής μας  Σωφρόνης Αυγουστή ανέφερε…

“Δείξαμε όλοι ότι είμαστε ένα. Η νίκη είναι για τους παίκτες και τον κόσμο. Τους αξίζουν συγχαρητήρια. Όλοι μαζί ήταν δίπλα στην ομάδα. Αυτό που ζητώ είναι να το διασκεδάσουν και θα τους περιμένω στο πρωτάθλημα να είναι δίπλα στην ομάδα. Η φετινή χρονιά θα είναι δύσκολη, υπάρχουν πολλές καλές ομάδες.

Όταν καταφέραμε και βάλαμε γκολ στις καθυστερήσεις στο πρώτο παιχνίδι, είπα ότι η νίκη είναι νίκη. Και φάνηκε σήμερα ότι μας έδωσε την πρόκριση. Όλοι οι παίκτες δούλεψαν εξαιρετικά στο β’ μέρος, βρήκαμε δυσκολίες στο παιχνίδι αλλά το σημαντικό είναι να παίρνεις ότι θέλεις.

Μετά το χαμένο πέναλτι ο αντίπαλος πήρε ψυχολογία. Έπρεπε να κρατήσουμε την ομάδα συγκεντρωμένη. Δεν ήρθε το δεύτερο γκολ, αλλά ήρθε η πρόκριση.

Το είπα και πριν, το φετινό πλάνο θα είναι όσοι παίκτες να έρθουν να έρθουν για να βοηθήσουν την ομάδα. Κάποιες κινήσεις θα γίνουν, θα συνεχίσουμε να έχουμε αυτή την ομαδικότητα που είχαμε από την αρχή που άρχισαν τα ευρωπαϊκά παιχνίδια”.

Comments
To Top