ΑΝΤΡΕΣ

ΕΠΟΣ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΡΙΑ!!!

Στους ομίλους και πάλι η ομάδα μας που κράτησε στο τέλος και παρά τη μεγάλη ευκαιρία με το χαμένο πέναλτι του Ντα Σίλβα να πάρει τη νίκη εντούτοις πήρε όμως την πρόκριση στους ομίλους για τρίτη φορά!

Με την ομάδα μας να κρατά για ένα δεκάλεπτο και δυστυχώς να δέχεται το γκολ στο 10΄ ξεκίνησε ο αγώνας! Τίποτα δεν προδίκαζε αυτή την εξέλιξη αλλά και πάλι με μια πανομοιότυπη φάση με το δεύτερο γκολ στην Κύπρο δεχθήκαμε το γκολ! Ένα σουτ του Χάμπου από πλάγια στην περιοχή πήγε στην αγκαλιά του τερματοφύλακα των Δανών στο 16΄. Στο 18΄ο Βάλε απέκρουσε μια καρφωτή κεφαλιά από κόρνερ και στο 20΄ένα σουτ του Σαντάνα πέρασε πολύ έξω από την εστία. Μια κεφαλιά του Μαγκλίτσα μετά από κόρνερ στο 27΄πέρασε λίγο έξω ενώ η ομάδα μας προσπαθούσε να βγει μπροστά για την ισοφάριση! Η ομάδα μας προσπαθούσε να πιέσει για την ισοφάριση ενώ στο 37΄ο διαιτητής θα μπορούσε να ήταν πιο αυστηρός όταν Σόρλοθ έσπρωξε τον Σακέττι εκτός φάσης! Μια τελευταία ευκαιρία είχε η ομάδα μας στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου για να κάνει κάτι αλλά το φάουλ του Ντα Σίλβα πέρασε ανεκμετάλλευτο. Στο ημίχρονο η ομάδα μας δεν ήταν καλή ενώ πίσω στην άμυνα ήμασταν πολύ αργοί με αποτέλεσμα οι Δανοί να βρίσκουν εύκολα διαδρόμους!

Χωρίς αλλαγές ξεκίνησε η ομάδα μας στην επανάληψη με τον διαιτητή να μας αρνείται ολοκάθαρο πέναλτι στο 46΄ όταν ο αμυντικός του αντιπάλου μάζεψε τη μπάλα με τα χέρια σαν να ήταν τερματοφύλακας, ενώ κίτρινη κάρτα πήρα ο Σαντάνα για διαμαρτυρία. Μετά από κόρνερ στο 48΄ ο Γιύστε με κεφαλιά αστοχεί από κοντά. Οι ποδοσφαιριστές μας έδειχναν ότι μπήκαν αποφασισμένοι για την ισοφάριση! Στο 50΄ήρθε τελικά το γκολ της ισοφάρισης με τον Σκέμπρι να πλασάρει ιδανικά και η μπάλα να αναπαύετε στα δίκτυα. Η ομάδα μας κρατούσε το ρυθμό μετά την ισοφάριση και μέχρι το 65΄ δεν δέχθηκε κάποια απειλή από τον αντίπαλο ενώ προσπαθούσε να βγει μπροστά για το δεύτερο γκολ. Απίστευτη φάση που χαραμίζεται στο 70΄με τον Γιάκολις να κάνει κάτι αχρείαστο! Πρώτη αλλαγή για την ομάδα μας στο 72΄ με τον Σαρδινέρο να παίρνει τη θέση του Γιάκολις. Στο 77΄΄ο Ζελάγια πήρε τη θέση του Μαγκλίτσα με την ομάδα μας να κάνει τη δεύτερη της αλλαγή! Μεγάλη ευκαιρία χαμένη για την ομάδα μας με τον Ντα Σίλβα να χάνει πέναλτι στο 82΄. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Σαρδινέρο έσωσε την ομάδα μας από βέβαιη παραβίαση! Πλέον τα πράγματα ήταν σε οριακό σημείο με την ομάδα μας να προσπαθεί να κρατήσει το αποτέλεσμα που της έδινε την πρόκριση! Σωτήρια και πάλι επέμβαση με τον Ρομπέρζ να παρεμβαίνει και να σώζει την ομάδα μας! Στο 90΄ο Πίττας παίρνει τη θέση του Ντα Σίλβα, ενώ ο διαιτητής έβαλε πέντε λεπτά καθυστερήσεων! Πολύ μεγάλη φάση στις καθυστερήσεις με τον Σαρδινέρο! Τέλος και είμαστε στους ομίλους ΑΔΕΛΦΙΑ!!!!!

 

https://www.facebook.com/wmsworldmapservices/?fref=ts

http://www.cyprussexshop.com/our-sex-shop-location

https://www.facebook.com/fanisofokleous9650/?fref=ts

www.melis.com.cy

https://www.facebook.com/canadoskiosk/?fref=ts

https://www.facebook.com/Limassol-Judo-Union-982108535132999/?pnref=lhc

Μπυραρία S300 ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΦΟΣ(ΠΑΥΛΗΣ)

Pantziaros SPORTS BETTING CLUB (Αγίας Σοφίας 48, ΤΗΛ: 99 456709)

ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ ΠΑΡΚΟ ΥΨΟΥΠΟΛΗΣ

ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ «Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ»(ΕΠΤΑΓΩΝΙΑ)

Comments
To Top