ΣΤΗΛΕΣ

Στο τελευταίο σφύριγμα!

Έναν από τους πιο σημαντικούς αγώνες της χρονιάς δίνει η ομάδα μας στην Δανία την Πέμπτη.Διαβάζοντας δεξιά και αριστερά οι πλείστοι λένε για το γκολ που χρειάζεται η ομάδα μας.

Η προσωπική μου άποψη είναι πως το παιχνίδι θα κριθεί την ώρα που ο διαιτητής θα σφυρίξει το τέλος.

Η Μίντιλαντ είναι μια αλλοπρόσαλλη ομάδα,περίεργη που αλλάζει ταχύτητες συνεχώς στο παιχνίδι της.Πολλά από αυτά τα παιχνίδια έχουν κριθεί μετά το 80 και άλλα μετά το 90. Ξεκινώντας από το δικό μας,μέχρι το 90 είχε το πάνω χέρι στην υπόθεση πρόκριση αλλά το γκολ του Πίττα άλλαξε τα δεδομένα.

Στον προηγούμενο γύρο με την Άρκα Πολωνίας στο πρώτο παιχνίδι στην Πολωνία βρέθηκε να χάνει με 1-0,να το γυρίζει άμεσα σε 1-2 και να χάνει στο 93 με 3-2. Στον επαναληπτικό βρέθηκε πίσω στο σκορ αφού οι Πολωνοί προηγήθηκαν με 0-1 και μέχρι το 92 η πρόκριση πήγαινε Πολωνία.Σε αυτό το λεπτό όμως κατάφεραν και εκμεταλλεύτηκαν ένα πλάγιο που το εκτέλεσαν στην περιοχή και μπήκε το γκολ από «τσαφ».

Ακόμη και σε πρόσφατο αγώνα πρωταθλήματος με την Νόρτζελαντ κέρδιζαν με 4-0 και στο τέλος το παιχνίδι πήγε 4-3. Τον τρόπο που θα φέρει την πρόκριση τον γνωρίζει το τεχνικό επιτελείο του Σωφρόνη και ο ίδιος ο Σωφρόνης.

 

Comments
To Top