ΑΝΤΡΕΣ

«Πάμε για να κερδίσουμε»

Η ομάδα μας ταξιδεύει στην Δανία και στις τάξεις της  επικρατεί μεγάλη αισιοδοξία για το παιχνίδι. Ο Φανούριος Κωνσταντίνου, μιλώντας το πρωινό της Τρίτης στον ΣΠΟΡ FM 95 τόνισε αρχικά:

«Πάμε με μοναδικό στόχο το αποτέλεσμα εκείνο που θα μας δώσει την πρόκριση για τρίτη φορά τα τελευταία πέντε χρόνια στους ομίλους του Europa League. Υπάρχει πίστη στην ομάδα, τον προπονητή μας και στους ποδοσφαιριστές μας. Δεν μπορούν να γίνουν πολλές αναλύσεις. Ούτε πολλές θεωρίες. Πάμε εκεί και έχουμε κατά νου δύο αποτελέσματα. Τη νίκη και την ισοπαλία. Δεν πάμε εκεί για την ισοπαλία, γιατί αν πάμε με αυτό το σκεπτικό θα χάσουμε. Πάμε για να κερδίσουμε, να σκοράρουμε ένα ή δυο γκολ και να πάρουμε την πρόκριση. Έχουμε πολλά κίνητρα και θέλουμε να γράψουμε ιστορία και να μπούμε ξανά στην ελίτ της Ευρώπης».

Για την συγκυρία ότι τις προηγούμενες δύο φορές που προκρίθηκε ο Απόλλωνας στους ομίλους το έπραξε σε εκτός έδρας αγώνα: «Σίγουρα, οι επιτυχίες σε Νίκαια και Μόσχα αποτελούν φάρο για τους παίκτες. Αλλά, τα δεδομένα τότε ήταν διαφορετικά. Ήταν δύο μεγαθήρια και ο Απόλλωνας ήταν το μεγάλο αουτσάιντερ και κατάφερε να κάνει την υπέρβαση. Τώρα, τα δεδομένα είναι διαφορετικά. Ο αντίπαλος είναι στα δικά μας μέτρα. Δεν υπάρχει φαβορί. Είναι 50-50 και ελπίζουμε να έχουμε τις συγκυρίες και την τύχη που είχαμε στη Νίκαια και στην Μόσχα».

Για τον κόσμο που θα βρεθεί στην Δανία: «Περίπου 400 άτομα θα είναι μαζί μας στην Δανία».

Για τον Σίλβα: «Το θέμα με τον Σίλβα είναι χιλιοειπωμένο. Ο ποδοσφαιριστής δεν βρίσκεται στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητα, που θέλει ο προπονητής και για αυτό δεν είναι στην αποστολή. Δεν θέλουμε να κοροϊδεύουμε κανένα. Σε τέτοιους είδους παιχνίδια επιλέγεις τους ποιο έτοιμους. Πάνε αυτοί που θα θυσιαστούν μέσα στο γήπεδο για να πετύχουν τον στόχος μας. Οι 20 που παίρνει μαζί του ο Σωφρόνης Αυγουστή είναι παίκτες που θα «πεθάνουν» μέσα στο γήπεδο για να πάρουμε την πρόκριση. Οι υπόλοιποι που έμειναν εκτός είναι κάποιοι νεαροί. Στην αποστολή θα βρίσκονται ο Φώτης Παπουλής και Κωνσταντίνος Μακρίδης για ψυχολογικούς λόγους».

Comments
To Top