ΑΝΤΡΕΣ

Εισιτήρια και λεωφορεία στο Herning

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας οι οποίοι θα ταξιδέψουν στην Δανία για τον επαναληπτικό αγώνα με τη Μίντιλαντ (οι οποίοι έχουν εξασφαλίσουν εισιτήριο για τον αγώνα) , ότι θα μπορούν να μεταβούν οργανωμένα στο «MCH Arena» με λεωφορεία τα οποία έχουν διευθετηθεί από τον επίσημο Απόλλωνα.

Σημείο συγκέντρωσης για τους φίλους του Απόλλωνα το ξενοδοχείο DGI Huset Herning Hotel το οποίο βρίσκεται στην οδό Kousgaards Pl. 3 7400 Herning.

Στις 18:30 τοπική ώρα θα αναχωρήσουν τα λεωφορεία για το «MCH Arena» ενώ θα πρέπει να βρίσκονται στο σημείο συγκέντρωσης λίγο πριν από τις 18:00 τοπική ώρα.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΣΤΗ ΔΑΝΙΑ

Επίσης όσοι φίλοι της ομάδας μας δεν έχουν εξασφαλίσει εισιτήρια για τον αγώνα της Πέμπτης (24/08) θα μπορούν να το πράξουν την Πέμπτη από το ξενοδοχείο Scandic Regina το οποίο βρίσκεται στην οδό Fonnesbechsgade 20, 7400 Herning απο τις 16:00 μέχρι τις 18:00 τοπική ώρα.

** Καλούνται οι φίλοι της ομάδας μας οι οποίοι θα ταξιδέψουν στη Δανία όπως παρακολουθούν τα επίσημα μέσα ενημέρωσης της Εταιρείας Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ για περισσότερη πληροφόρηση.

** Καλούνται οι φίλοι της ομάδας μας όπως αποφύγουν οποιαδήποτε επικοινωνία με τα ξενοδοχεία.

Γραφείο Τύπου
Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ

Comments
To Top