ΑΝΤΡΕΣ

Στη Δανία με μικρό προβάδισμα!

Δυστυχώς ενώ στην επίθεση η ομάδα μας προσπάθησε και πέτυχε  τρία γκολ εντούτοις μεσοαμυντικά δεν ήμασταν σοβαροί και ο αντίπαλος πέτυχε κι αυτός δύο γκολ με αποτέλεσμα να έχει το προβάδισμα με τα εκτός έδρας τέρματα! Το τελικό όμως 3-2 με το χρυσό γκολ του Πίττα δίνει τις πιθανότητες στην ομάδα μας που θα κυνηγήσει την πρόκριση στη Δανία!

Με κλασσική ευκαιρία για την ομάδα μας ξεκίνησε ο αγώνας αφού μετά από σέντρα του Σαντάνα από αριστερά η κεφαλιά του Σκέμπρι πέρασε λίγο έξω από το δοκάρι. Στη συνέχεια ο αντίπαλος είχε ένα σουτ που έδιωξε ο Βάλε σε κόρνερ που πέρασε ανεκμετάλλευτο και όλα αυτά στα πρώτα τρία λεπτά του παιχνιδιού! Ένα φάουλ του Ντα Σίλβα στο 8΄ήταν χλιαρό για τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Έχοντας την κατοχή της μπάλας η ομάδα μας στα πρώτα δεκαπέντε λεπτά, προσπαθούσε να φτάσει στην αντίπαλη περιοχή και να σκοράρει! Καταπληκτικό σουτ από τον Χάμπο στο 15΄και η ομάδα μας έκανε το 1-0 μέσα σε πανδαιμόνιο από τους οπαδούς μας! Το πρώτο μισάωρο κύλησε με την ομάδα μας να έχει τον έλεγχο και τον αντίπαλο να χάνει ένα καταπληκτικό τετ α τετ στο 30΄ σε μια κάθετη μπαλιά στην άμυνα μας, με τον Βάλε να αποκρούει. Δυστυχώς για την ομάδα μας στο 38΄ οι Δανοί ισοφάρισαν μετά από σέντρα και κεφαλιά στην περιοχή. Ήταν ένα χρονικό σημείο που ο αντίπαλος πίεζε και η ομάδα μας δεν πατούσε καλά. Μια ωραία προσπάθεια για την ομάδα μας από δεξιά και μετά από σέντρα του Πέδρο, ο Σαντάνα αστοχεί στο 43΄ με κεφαλιά! Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε στο ισόπαλο 1-1, αφού οι Δανοί κατάφεραν να ισοφαρίσουν το γκολ του Χάμπου!

Όπως τέλειωσε το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε η επανάληψη με την ομάδα μας να έχει την κατοχή και να προσπαθεί να βγει με αξιώσεις στην επίθεση. Πρώτη αλλαγή για την ομάδα μας με τον Γιάκολις να παίρνει τη θέση του Σαρδινέρο στο 57΄! Ένα ωραίο σουτ και πάλι του Χάμπου στο 60΄απέκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας. Η ομάδα μας αύξησε την πίεση της και ο Πέδρο δεν κατάφερε να κάνει κάτι καλό στο 61΄όταν βρέθηκε μόνος στην περιοχή. Οι Δανοί όταν έβγαιναν στην επίθεση γίνονταν πολύ απειλητικοί μπροστά από την εστία του Βάλε! Στο 66΄ο Ζελάγια παίρνει τη θέση του Ντα Σίλβα με σκοπό η ομάδα μας να γίνει πιο επιθετική. Στο 68΄ο διαιτητής χαρίζεται σε αντίπαλο σε φάουλ από πίσω πάνω στον Γιάκολις σε αντεπίθεση της ομάδας μας. Στο 70΄ο Σαντάνα κάνει το 2-1 για την ομάδα μας με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή πλάγια! Δυστυχώς και πάλι στο 74΄η ομάδα μας και πάλι δέχθηκε την ισοφάριση σε μια αντεπίθεση και μετά από λάθος στο χώρο του κέντρου! Στο 81΄ο Πίττας μπήκε ως αλλαγή στη θέση του Σκέμπρι. Μεγάλη ευκαιρία με τον Σαντάνα στο 84΄, ενώ το σουτ του Γιάκολις μετά από το κόρνερ πέρασε έξω! Η ομάδα μας προσπαθούσε να πετύχει τρίτο γκολ για να πάρει τη νίκη αλλά δυστυχώς μέχρι και το 87΄αυτό δεν ήρθε. Γκοοοολ στις καθυστερήσεις από τον Πίττα μετά από ασίστ του Γιάκολις. Με αυτά και με αυτά η ομάδα μας πήρε τη νίκη και ένα μικρό προβάδισμα ενόψει επαναληπτικού.

 

 

 

 

Comments
To Top