ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

Η αρχή ήμισυ του παντός!

Τα παιχνίδια των πλέι-οφ έχουν ήδη φτάσει και σήμερα(17/8) η ομάδα μας δίνει τον πρώτο αγώνα στην «ΑΡΕΝΑ» κόντρα στους Δανούς. Το γήπεδο θα είναι κατάμεστο από τους οπαδούς μας για να δώσει την ώθηση στους ποδοσφαιριστές μας να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα που δεν είναι άλλο από μια νίκη.

Το τεχνικό μας επιτελείο έχει προετοιμάσει την ομάδα κατάλληλα, έτσι ώστε να κάνει το δικό της παιχνίδι. Πρωταρχικός στόχος όπως ανέφερε χθες και ο Σωφρόνης Αυγουστή είναι να μην δεχθούμε γκολ και από κει και πέρα η ομάδα θα βρει τον τρόπο να σκοράρει. Απόντες από τον σημερινό αγώνα θα είναι ο τραυματίας Άλεφ, ο Σίλβα Πέρες και οι τραυματίες Αγγελή, Παπουλής και Μακρίδης.

Όσον αφορά την ενδεκάδα πιθανολογούμαι ότι ο Βάλε θα είναι κάτω από τα δοκάρια με τους Ρομπέρζ και Γιούστε να είναι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Αριστερά στην άμυνα θα βρίσκεται ο Σαντάνα, ενώ στο δεξί άκρο ο Πέδρο με τον Στυλιανού να έχι τις πιθανότητες του. Ο χώρος του κέντρου θα έχει το γνωστό τρίο με τους Χάμπο, Σακεττι και Ντα Σίλβα που η απόδοση τους θα κρίνει πολλά..

Η επιθετική γραμμή θα αποτελείται από τους Σκέμπρι στα αριστερά, ενώ ο Μαγκλίτσα θα βρίσκεται στην κορυφή. Στο άλλο άκρο δύο ποδοσφαιριστές διεκδικούν τη θέση με τους Γιάκολις και Σαρδινέρο να έχουν ο καθένας τις δικές τους πιθανότητες. Υπάρχει και το ενδεχόμενο να αγωνιστεί ο Πέδρο σε περίπτωση που ο Στυλιανού πάρει θέση στο δεξί άκρο της άμυνας!

Σημασία δεν έχει ποιοι θα αγωνιστούν αλλά το πρώτο βήμα να γίνει απόψε έτσι ώστε να απλοποιηθούν τα πράγματα ενόψει της ρεβάνς και όσοι αγωνιστούν να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό!

 

Comments
To Top