ΑΝΤΡΕΣ

Τι ειπώθηκε στη συνέντευξη Τύπου…(Φώτος)

Την καθιερωμένη δημοσιογραφική διάσκεψη παρέθεσε ο τεχνικός της ομάδας μας Σωφρόνης Αυγουστή ενόψει του αυριανού(17/8) αγώνα με τη Μίντιλαντ. Αφού πρώτος πήρε το λόγο ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας μας που αναφέρθηκε στο θέμα για το βόρειο πέταλο στη συνέχεια ο Σωφρόνης μίλησε για τον αγώνα, ενώ στη συνέχεια από πλευράς ποδοσφαιριστών μίλησε ο Ζοάο Πέδρο.

 Φανούριος Κωνσταντίνου:

«Απόψε θα γνωρίζουμε αν θα έχουμε το βόρειο πέταλο για να πουλήσουμε αύριο κι αλλά εισιτήρια. Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο που εξάντλησε τα εισιτήρια στις 3 κερκίδες πολύ γρήγορα. Κάνουμε έκκληση ο κόσμος να στηρίξει με αθλητοπρέπεια να μην συμβεί το παραμικρό».

Σωφρόνης Αυγουστή:

«Βάλαμε στόχο να προκριθούμε σίγουρα δύο γύρους. Τα καταφέραμε με την στήριξη του κόσμου. Έχουμε ακόμα 2 αγώνες και θέλουμε να δώσουμε τα πάντα για να προκριθούμε. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας αλλά πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί να μην δώσουμε αφορμές σε κανένα. Η Μίντιλαντ είναι μια πολύ δύσκολη ομάδα, ιδιαίτερα ικανή στο ψηλό παιχνίδι και στις στατικές φάσεις. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Είναι πολύ σημαντικό να μην δεχθούμε γκολ και είμαι σίγουρος ότι θα βρούμε τρόπο να σκοράρουμε. Θέλουμε πολύ τη νίκη και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό».

Ζοάο Πέδρο:

«Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα γι’ αυτό το δύσκολο παιχνίδι. Είδαμε τα δυνατά κι αδύνατα σημεία του αντιπάλου και είμαστε έτοιμοι να πάρουμε τη νίκη»

Ακολούθως ο τεχνικός της ομάδας μας απάντησε και σε κάποιες ερωτήσεις:

Αναλυτικά:

Αν σημαίνει κάτι ότι όπως τις προηγούμενες 2 φορές που πέρασε ο Απόλλων ομίλους η ομάδα έχει εντός το πρώτο ματς:

«Μακάρι να τριτώσει το καλό και να βρεθούμε ξανά ομίλους. Το θέλουμε όλοι πάρα πολύ».

Για το γεγονός ότι η Μίντιλαντ έχει πολλές αδυναμίες στις κάθετες πάσες γενικότερα όταν παίζεται κάτω και γρήγορα η μπάλα:

«Όπως είπα και πριν ο αντίπαλος έχει δυνατά κι αδύνατα σημεία τα οποία μελετήσαμε πολύ καλά. Πάνω σε αυτά ετοιμάσαμε το πλάνο του Απόλλωνα».

Για το πώς νιώθει που δεν θα είναι στον πάγκο:

«Σίγουρα θα είναι μία δύσκολη μέρα για μένα όπως την άλλη φορά. Έχω όμως απόλυτη εμπιστοσύνη στους συνεργάτες μου. Όλοι μαζί σαν ομάδα προετοιμάζουμε τους παίκτες και είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε».

 

 

Comments
To Top