ΑΝΤΡΕΣ

«Ελπίζουμε να ανοίξει το βόρειο πέταλο…»

Σε δηλώσεις που παραχώρησε το μεσημέρι της Τετάρτης(16/8) ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας μας, Φανούριος Κωνσταντίνου αποκάλυψε για αίτημα που έκαναν η διοίκηση στην ΟΥΕΦΑ για το εντός έδρας παιχνίδι με τη Μίντιλαντ.

Το αίτημα αφορά την περίπτωση να ανοίξει για τον κόσμο το βόρειο πέταλο του «ΑΕΚ Αρένα».

Αναλυτικά:

«Σήμερα θα γνωρίζουμε τι θα γίνει με το βόρειο πέταλο. Μέχρι απόψε θα διευθετηθεί το θέμα. Έχουμε κάνει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες και ελπίζουμε να ανοίξει η κερκίδα για να εξυπηρετήσουμε τον κόσμο».

Για το αυριανό παιχνίδι παρατήρησε: «Είναι σημαντικό , ιστορικό παιχνίδι για τον Απόλλωνα. Ο αντίπαλος είναι το φαβορί, έχει εμπειρία στην Ευρώπη και προέρχεται από καλύτερο πρωτάθλημα. Καλούμαστε αύριο να πάρουμε το αποτέλεσμα που θα διαφοροποιήσει τα δεδομένα στον επαναληπτικό. Όλα θα κριθούν στη λεπτομέρεια».

Σε ότι αφορά το κίνητρο του Απόλλωνα σχολίασε: «Αποτελεί τεράστιο κίνητρο για μια ομάδα να αγωνιστεί σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης και να παίζει ανάμεσα στους κορυφαίους συλλόγους. Ακόμα και για τον ΑΠΟΕΛ που θα αγωνιστεί για 7η φορά. Η ιστορία της ομάδας, η δόξα των παιχτών και του προπονητή, το οικονομικό, η περηφάνια του κόσμου. Είναι πολλά τα κίνητρα».

 

 

 

Comments
To Top