ΣΤΗΛΕΣ

Τι πρέπει να προσεχθεί κόντρα στην Μίντιλαντ

Πρώτο παιχνίδι των πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ με αντίπαλο την Μίντιλαντ.Πάμε να δούμε τι πρέπει να προσεχθεί.

Rilwan Hassan: Ο 26χρονος Νιγηριανός αγωνίζεται στο δεξί άκρο της επίθεσης. Είναι ταχύτατος και οι συμποδοσφαιριστές του προσπαθούν να τον «βρουν» στον κενό χώρο.Επίσης παίρνει αρκετές ατομικές προσπάθειες αφού τον βοηθά η ταχύτητα του.

Paul Onwachu: Ο έτερος Νιγηριανός και ο πιο επικίνδυνος ποσοσφαιριστής του αντιπάλου όσον αφορά το σκοράρισμα. Είναι 2,01 μέτρα και όπως είναι φυσικό είναι ανίκητος στο ψηλό παιχνίδι.Αν και έχει τα χαρακτηριστικά του επιθετικού που θα μπορεί να χρησιμοποιήσει ο προπονητής του σαν «target man» ο ίδιος μπορεί να εκφράσει τις επιθέσεις της ομάδας του και αλλιώς δίνοντας στον προπονητή του το δικαίωμα να δουλέψει κι άλλους τρόπους επίθεσης.Ατου του όμως παραμένει το ψηλό παιχνίδι.

Jacob Poulsen: Ο ιθύνων νους της Μίντιλαντ. Κλασικό 8άρι τρώει το γήπεδο και οργανώνει το παιχνίδι του αντιπάλου. Συνδυάζει δύναμη και τεχνική. Εκτελεί σχεδόν όλες τις στατικές.Αν τον μπλοκάρεις αυτόν τότε πολύ πιθανόν να μπλοκάρεις ολόκληρο τον μηχανισμό τους.

Γενικά: Η Μίντιλαντ είναι φύση επιθετική ομάδα. Πετυχαίνει εύκολα γκολ και δέχεται το ίδιο. Δουλεμένη πολύ στις στατικές και αξιοσημείωτο είναι πως ενώ όλοι προσέχουν τον πανύψηλο Onwachu υπάρχουν γύρω του ακόμη 3,4 ποδοσφαιριστές που θα σου κάνουν την ζημιά

Αδύνατο σημείο όπως προαναφέραμε η άμυνα αφού δέχονται εύκολα γκολ .Μεγάλο ρόλο παίζει σε αυτό η αργή μετάβαση τους από την επίθεση στην άμυνα κάτι που πρέπει να εκμεταλλευτεί η ομάδα μας. Εν κατακλείδι το συμπέρασμα που βγάλαμε είναι πως πρέπει να προσέξουμε να μην δίνουμε στατικές φάσεις και να έχουμε γρήγορη μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση και το αντίθετο.

Άποψη μας πως η πρόκριση θα παιχθεί και στα δύο παιχνίδια ανεξαρτήτως αποτελέσματος του πρώτου αγώνα έστω κι αν αυτό δίνει ξεκάθαρο προβάδισμα σε οποιονδήποτε.

Comments
To Top