ΑΝΤΡΕΣ

Προσπάθειες και για το Βόρειο πέταλο!

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ανακοινώνει ότι όλα τα εισιτήρια για τον πρώτο αγώνα για τα Play Off του UEFA Europa League με την FC Midtjylland, που θα γίνει στο “ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ” την Πέμπτη 17 Αυγούστου στις 20:00, έχουν εξαντληθεί.

Καταβάλλονται προσπάθειες σε συνεννόηση με όλες τις αρμόδιες αρχές, τον παρατηρητή αγώνα και τον υπεύθυνο ασφαλείας της UEFA που εχει διοριστεί για το συγκεκριμένο αγώνα, ούτως ώστε να χρησιμοποιηθεί για τους φίλους του Απόλλωνα και η βόρεια κερκίδα του γηπέδου. Μόλις υπάρχουν νεώτερα θα υπάρξει ανακοίνωση για το αποτέλεσμα των προσπαθειών.

Με την ευκαιρία ευχαριστούμε θερμά για άλλη μια φορά τους φίλους της ομάδας μας για την έμπρακτη στήριξη. Είμαστε βέβαιοι πως, όπως και στον προηγούμενο αγώνα με την Αμπερτίν, θα αποτελέσουν τον 12ο ποδοσφαιριστή της ομάδας, βοηθώντας την να φτάσει σε ένα αποτέλεσμα που να αυξήσει τις πιθανότητες πρόκρισής μας, στους ομίλους του UEFA Europa League.

Τέλος, καλούμε όλους τους φιλάθλους να στηρίξουν την ομάδα μας με πάθος αλλά σε αθλητοπρεπή πλαίσια, προστατεύοντας την από τιμωρίες που θα πλήξουν την προσπάθεια επίτευξης των στόχων μας.

Γραφείο Τύπου

Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ

 

 

Comments
To Top