ΘΡΥΛΟ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Το πρώτο «κυανόλευκο» γκολ μιας ΨΥΧΑΡΑΣ!(video)

Επί ευκαιρίας της αποχώρησης από τα ποδοσφαιρικά δρώμενα του μεγάλου Κρίστη Θεοφίλου, το όνομα το οποίου είναι συνυφασμένο με την ομάδα μας, ένα πολύ μικρό αφιέρωμα είναι το λιγότερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε για έναν άνθρωπο τον οποίο υπηρέτησε πιστά για περισσότερο από μια δεκαετία τον Απόλλωνα.

Ο Κρίστης Θεοφίλου γεννήθηκε στις 30 Απριλίου του 1980 και ξεκίνησε την καριέρα του από την ΑΕΚ Καθολικής όμως σε νεαρή ηλικία εντάχθηκε στον Απόλλωνα. Αγωνιζόταν κυρίως ως δεξί μπακ, ενώ έπαιξε με επιτυχία και στο κέντρο της άμυνας, με κύριο χαρακτηριστικό του το πάθος και τα απίστευτα ψυχικά αποθέματα που διέθετε.

Φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού της ομάδας μας για αρκετά χρόνια και πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος το 2006, στο οποίο αποτέλεσε σημαντικότατο στέλεχος σημειώνοντας και 4 γκολ, όπως και των δύο κυπέλλων το 2001 και το 2010, αλλά και του Σούπερ Καπ το 2006.

Έχει 3 ευρωπαϊκές συμμετοχές με τον Απόλλωνα ενώ σημείωσε και 10 γκολ με τη φανέλα του Απόλλωνα στο θεσμό του πρωταθλήματος.

Στο πιο κάτω βιντεογράφημα σας θυμίζουμε το πρώτο, άκρως εντυπωσιακό, γκολ του Κρίστη με τη φανέλα της ομάδας μας και τον πρώτο του πανηγυρισμό μπροστά από τη δυτική που τόσο πολύ αγάπησε και αγαπήθηκε!

Μεγάλε Κρίστη Θεοφίλου σ’ ευχαριστούμε για την τεράστια προσφορά σου στην ομάδα της καρδιάς σου τον Απόλλωνα.

 

Comments
To Top