ΑΝΤΡΕΣ

«Η προσοχή στραμμένη στη Μίντιλαντ»

Με ανάρτηση της στο facebook, η ομάδα μας ενημερώνει ότι στρέφει την προσοχή της αποκλειστικά μετά την κατάκτηση του Σούπερ Καπ, στον ευρωπαϊκό αγώνα με τη Μίντιλαντ.

Αναλυτικά:

Από σήμερα Πέμπτη (10/08) η προσοχή όλων στρέφεται αποκλειστικά και ΜΟΝΟ στην επικείμενη εντός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο την Μίτζιλαντ για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ. Μπορεί τα προγνωστικά αυτή τη στιγμή να είναι με το μέρος των Δανών, όμως εμείς θα έχουμε την ευκαιρία στον αγώνα της 17ης Αυγούστου να τα διαφοροποιήσουμε ενόψει του επαναληπτικού αγώνα στη Δανία.

Άπαντες θα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ σοβαροί και μετρημένοι στις τοποθετήσεις μας, αλλά και στις αντιδράσεις μας λίγες μέρες πριν από τον πρώτο μεταξύ μας αγώνα. Περιβάλλουμε με απόλυτη εμπιστοσύνη και στήριξη την τεχνική μας ηγεσία και τους ποδοσφαιριστές μας, οι οποίο γνωρίζουν πως θα διαβούν τον δύσβατο δρόμο προς την επιτυχία.

Καθήκον όλων μας είναι να μετατρέψουμε σε πραγματική έδρα την ΑΡΕΝΑ, εξαντλώντας με συνοπτικές διαδικασίες τα εισιτήρια του αγώνα!

 

Comments
To Top