ΑΝΤΡΕΣ

Και στο “ΠΑΠ” και με δέκα και με τον ελεεινό Μασιά, ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!

Ολική ανατροπή για την ομάδα μας αν και με δέκα παίκτες που κατάφερε με τον Ντα Σίλβα και τον Σκέμπρι να πάρει τη νίκη με 2-1 και να κατακτήσει το δεύτερο συνεχόμενο Σούπερ Καπ κόντρα στον ΑΠΟΕΛ!

Παρόλο που η ομάδα μας μπήκε καλά στον αγώνα και είχε καλές προϋποθέσεις να προηγηθεί, εντούτοις δέχθηκε το γκολ στο ένατο λεπτό σε μια αντεπίθεση του αντιπάλου, φάση που ελέγχεται ως οφσάιντ. Μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση με τον Σαρδινέρο στο 11΄ που πλάσαρε λίγο έξω από πλεονεκτική θέση. Στο πρώτο εικοσάλεπτο η ομάδα μας είχε την κατοχή της μπάλας και προσπαθούσε να ισοφαρίσει, έβγαινε σωστά στην επίθεση αλλά υστερούσε στην τελική προσπάθεια. Νέα καταπληκτική ευκαιρία και πάλι στο 27΄με τον Γιάκολις να αστοχεί από πολύ κοντά μετά από ασίστ του Σαρδινέρο. Παρά την πίεση που εξασκήσαμε στον αντίπαλο το τέλος του ημιχρόνου μας βρήκε να είμαστε πίσω στο σκορ με 1-0!

Με αλλαγή για την ομάδα μας ξεκίνησε η επανάληψη αφού ο Σκέμπρι πήρε τη θέση του Γιακολις. Ο Μαλτέζος έχασε καταπληκτική ευκαιρία στο 49΄ για να ισοφαρίσει μετά από φάση που ελέγχεται για πέναλτι, σε χέρι του αντίπαλου αμυντικού στην περιοχή. Η ομάδα μας είχε και πάλι την κατοχή της μπάλας και προσπαθούσε να ισοφαρίσει αλλά στην τελική μας προσπάθεια ήμασταν και πάλι επιπόλαιοι. Στο 71΄ο Βασιλείου αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, μετά από φάουλ που έκανε και πλέον η ομάδα μας συνέχισε με δέκα παίκτες! Στο 74΄ο Σαντάνα πήρε τη θέση του Σπόλιαριτς κάνοντας έτσι η ομάδα μας τη δεύτερη αλλαγή της. Εκπληκτικό φάουλ με κεραυνό στο 78΄ του Ντα Σίλβα και η ομάδα μας ισοφάρισε σε 1-1! Γκοοολ για την ομάδα μας στο 87΄ με τον Σκέμπρι να πλασάρει εκπληκτικά τον αντίπαλο τερματοφύλακα και να βάζει την ομάδα μας μπροστά με 2-1! Η ομάδα μας κράτησε το σκορ στα έξι λεπτά καθυστερήσεων που κράτησε ο διαιτητής του αγώνα και κατέκτησε τον τίτλο!

 

Comments
To Top