ΑΝΤΡΕΣ

«Ελπίζω να συνεχίσω έτσι …»

Δηλώσεις σε ιστοσελίδα της πατρίδας του παραχώρησε ο Αντρέ Σκέμπρι αναφερόμενος στην πρόκριση επί της Αμπερντίν, στη Μίντιλαντ αλλά και την παρουσία του μέχρι σήμερα στην ομάδα μας.

Αναλυτικά:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που έπαιξα σημαντικό ρόλο και βοήθησα τον Απόλλωνα να προκριθεί στα play-off του Γιουρόπα Λιγκ. Παρά το γεγονός ότι χάσαμε το πρώτο παιχνίδι στη Σκωτία την περασμένη βδομάδα το πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να γυρίσουμε το παιχνίδι και είχαμε μια πραγματικά δυνατή απόδοση ως ομάδα. Ήμασταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και αξίζαμε να πάμε στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο, η Αμπερντίν αύξησε την πίεση στο τέρμα μας και έπρεπε να ήμασταν δυνατοί μέχρι το τέλος αφού ένα γκολ από αυτούς θα άνοιγε ξανά την πρόκριση. Αμυνθήκαμε πολύ καλά και έχουμε ακόμη την ευκαιρία να φτάσουμε στους ομίλους”.

Για τον επόμενο αντίπαλο ανέφερε ότι, «νομίζω ότι η Μίντιλαντ ήταν η πιο αδύναμη ομάδα στο γκρουπ μας. Μπορούσαμε να κληρωθούμε με Έβερτον ή Μπιλμπάο οπότε είμαστε χαρούμενοι με την κλήρωση».

Συνεχίζοντας τόνισε ότι, «ακόμη κι έτσι δεν τους υποτιμούμε. Η Μίντιλαντ έχει μερικούς ποιοτικούς παίκτες στο ρόστερ της όπως ο Φαν Ντερ Βάαρτ οπότε προετοιμάζουμε τους εαυτούς μας για δύσκολες αναμετρήσεις».

Για την αναγκαστική αλλαγή του στον αγώνα με τους Σκωτσέζους είπε ότι, «ένιωσα ένα σφίξιμο και ο προπονητής μου δεν ήθελε να το ρισκάρει και έτσι αποφάσισε να με κάνει αλλαγή. Έχουμε μερικά πολύ σημαντικά παιχνίδια μπροστά μας, αρχίζοντας από το Σούπερ Καπ απέναντι στο ΑΠΟΕΛ την Τετάρτη και ήθελε να είναι σίγουρος ότι θα αποθεραπευτώ στην ώρα μου γι’ αυτό το παιχνίδι».

Κλείνοντας αναφέρθηκε για την μέχρι τώρα παρουσία του στον Απόλλωνα λέγοντας ότι, «τα πράγματα πήγαν αρκετά καλά για μένα μέχρι στιγμής. Ο Απόλλωνας είναι μια πολύ οργανωμένη ομάδα και το γεγονός ότι ήξερα αρκετούς από τους παίκτες που είναι εδώ, σίγουρα με βοήθησε πάρα πολύ να προσαρμοστώ γρήγορα. Επίσης παίζω στην προτιμότερη μου θέση, ακριβώς πίσω από τον επιθετικό, και αυτό σίγουρα μου βγήκε σε καλό. Ελπίζω να συνεχίσω έτσι και να βοηθήσω τον σύλλογο να εκπληρώσει τους στόχους του αυτή τη σεζόν».

Δείτε εδώ το δημοσίευμα:

https://www.timesofmalta.com/mobile/articles/view/20170805/sport/schembri-upbeat-as-apollon-draw-midtylland.654905

 

 

 

Comments
To Top