ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ

Έλαμψαν με την εμφάνιση τους!(video)

Έλαμψαν και οι δύο με την εμφάνιση τους προχθές (3/8) κόντρα στην Αμπερντίν!  Την ποιότητα του ενός, Ρομπέρζ, την γνωρίζαμε από την περσινή περίοδο, του άλλου, Γιούστε, παρά το πολύ καλό παλμαρές του, περιμέναμε να την δούμε στο γήπεδο που είναι ο καθρέφτης για όλους.

Τέσσερα παιγνίδια ήταν αρκετά, και το κεντρικό αμυντικό μας δίδυμο άρχισε να δένει πολύ σωστά για το λίγο χρονικό διάστημα που αγωνίζονται μαζί και είναι δύο ποδοσφαιριστές που αναμφίβολα θα αποτελέσουν τα βαρόμετρα στην φετινή πορεία της ομάδας μας προς την εκπλήρωση των φετινών της στόχων.

Στον προψεσινό αγώνα ήταν ανίκητοι στον αέρα, δυνατοί και ψυχωμένοι έβγαιναν πάντοτε πρώτοι στην μπάλα με αρχοντικό τρόπο και βρίσκονταν ένα κλικ πιο μπροστά στη φάση από τους αντίπαλους.

Σχεδόν ποτέ δεν έδιωχναν τη μπάλα όπως να ‘ναι αλλά χαμηλά με υπομονή σε κάποιον συμπαίκτη τους, μοίραζαν μαεστρικά το παιχνίδι από πίσω και με καίρια τάκλιν και καθαρό μυαλό αποσοβούσαν κάθε κίνδυνο για την εστία μας εν τη γένεση του προσδίδοντας μια ασφάλεια και μια ηρεμία στα μετόπισθεν.

Ένα μόνο πράγμα λείπει και από τους δύο, κάποιο γκολ, αν το δούμε κι αυτό, τότε…

 

 

 

Comments
To Top