ΣΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΛΥΠΕΣ ΜΑΖΙ

100% επιτυχία…

Γι αυτό υπάρχουν οι αλλαγές σ΄ένα ποδοσφαιρικό αγώνα για να βοηθούνται οι ομάδες! Αυτό έγινε χθες(3/8) για την ομάδα μας και είχε επιτυχία εκατό τοις εκατό! Τρεις ποδοσφαιριστές μας ήρθαν από τον πάγκο και έδωσαν λύσεις και πνοή στην ομάδα μας για να πάρει την πρόκριση. Με πρώτη αλλαγή για να προφυλαχθεί ο Σκέμπρι που ήταν ο σκόρερ του αγώνα μπαίνει ο Σαρδινέρο και αλλάζει ριζικά ο ρυθμός του αγώνα με ένα ποδοσφαιριστή τακτικής που ακολουθεί πιστά το πλάνο του προπονητή.

Στη συνέχεια μπαίνει στον αγώνα ο διεθνής μας Μάριος Στυλιανού που παίρνει τη θέση του Γιάκολις για να μεταφερθεί ο Πέδρο στο δεξί άκρο της επίθεσης. Ξεκούραστος και με δυνατά πνευμόνια ο Μάριος κάνει τις κούρσες του από δεξιά με αποκορύφωμα το δεύτερο τέρμα της ομάδας μας που αν ήταν πιο εύστοχος θα ήταν αυτός ο σκόρερ.

Το «κερασάκι στην τούρτα» ήταν η τρίτη αλλαγή του Ζελάγια που χρήζεται σκόρερ κεραυνοβολώντας τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Ένας ποδοσφαιριστής που έχει το γκολ και το έδειξε σχεδόν με την πρώτη επαφή του με τη μπάλα!

Comments
To Top