ΑΝΤΡΕΣ

«Θέλουμε γκολ νωρίς»

Ο προπονητής μας, Σωφρόνης Αυγουστή, μίλησε στα ΜΜΕ ενόψει του αυριανού επαναληπτικού αγώνα με την Αμπερντίν.  Ο Κύπριος τεχνικός τόνισε ότι η ομάδα του θα προσπαθήσει να σκοράρει νωρίς για να βάλει τον κόσμο στο παιχνίδι.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Ο κόσμος έδωσε το σύνθημα. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό. Το παιχνίδι θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Όπως η Αμπερντίν έβαλε γρήγορα γκολ και έβαλε τον κόσμο στο παιχνίδι το ίδιο πρέπει να κάνουμε κι εμείς αύριο.

Σίγουρα η Αμπερντιν είναι πάρα πολύ καλή ομάδα και πρέπει να αποφύγουμε τα λαθη. Τα αδύνατα σημεία του αντιπάλου τα εντοπίσαμε και πρέπει να χτυπήσουμε σε αυτά προκειμένου να περάσουμε στον επόμενο γύρο. Σίγουρα για εμένα είναι πάρα πολύ δύσκολο που δεν θα βρίσκομαι στον παγκο, αλλά δουλέψαμε όλη η ομάδα αυτή την εβδομάδα και με τη βοήθεια του κόσμου πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να βγάλουμε το καλό μας πρόσωπο. Το πιο δύσκολο πράγμα από την Aμπέρντιν είναι η ταχύτητα της στις αντεπιθέσεις. Το πιο δύσκολο για την Αμπερντιν είναι ο ρυθμός που θα δώσει η ομάδα μου.

Στο Αμπερντιν είχε 20.000 κόσμο και βοήθησε την ομάδα τους. Οι δικοί μας οπαδοί μπορεί να είναι 6000 αύριο, αλλά αντιστοιχούν με 30.000. Αυτό είναι το μήνυμα που θέλω να στείλω για αύριο. Είναι σημαντικό το εκτός έδρας γκολ, αφού εάν κερδίσουμε έστω και με 1-0 θα περάσουμε στον επόμενο γύρο. Από τη στιγμή που βρίσκομαι εδώ πιστεύω ότι η δική μου ομάδα θα περάσει στον επόμενο γύρο».

Comments
To Top