ΑΝΤΡΕΣ

Τέλος και η Δυτική!

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας ότι τα εισιτήρια για την δυτική εξέδρα της  «ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ» για τον επαναληπτικό αγώνα της Πέμπτης (03/08) με αντίπαλο την Αμπερτίν έχουν ήδη εξαντληθεί!

Να σημειωθεί ότι η χωρητικότητα της δυτικής εξέδρας δεν μπορούσε να εξυπηρετήσει τις ανάγκες  των κατόχων εισιτηρίων διαρκείας.

Για τον λόγο αυτό  η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ  έχει διασφαλίσει μερικά εισιτήρια για το νότιο πέταλο τα οποία αντιστοιχούν σε κατόχους εισιτηρίων διαρκείας οι οποίοι έχουν το δικαίωμα να εξασφαλίσουν το εισιτήριο τους μέχρι το απόγευμα της Τρίτης (01/08,19:00) από το Apollon Official Store, όπως προκύπτει μέσα από τα προνόμια των εισιτηρίων διαρκείας.

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ έχει ήδη αποστείλει το μεσημέρι της Τρίτης (01/08) σχετικό sms για υπενθύμιση σε όλους τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας, όπως παραλάβουν εγκαίρως τα εισιτήρια τους.

Για αποφυγή οποιασδήποτε παρεξήγησης η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας ότι η ελεύθερη προπώληση σταμάτησε στις 11:00 το πρωί της Τρίτης (01/08) και θα επαναρχίσει το πρωί της Τετάρτης (02/08) εάν και εφόσον παραμείνουν αδιάθετα εισιτήρια.

Για περισσότερες πληροφορίες στο 25-351954

Γραφείο Τύπου

Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ

Comments
To Top