ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ

Δυστυχώς όπως και στο Σεν Γκάλεν!

Έγραψε ιστορία με την χθεσινή αποβολή του (27/7) ο Εστεμπάν Σακέττι, αλλά από αρνητικής πλευράς, αφού είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής στην ευρωπαϊκή ιστορία του Απόλλωνα που έχει αποβληθεί δύο φορές!

Θυμίζουμε ότι είχε αποβληθεί και στον περσινό εκτός έδρας αγώνα μας κόντρα στην Γκρασχόπερς στο 87’ όταν κι εκεί το σκορ, όπως και χθες, ήταν στο ισόπαλο 1-1.

Ο Αργεντινός είναι αναμφίβολα, αν όχι ο καλύτερος, ένας από τους καλύτερους αμυντικούς μέσους που αγωνίζονται στην Κύπρο και αποτελεί πολύτιμο εργαλείο και σημαντικό γρανάζι στην μηχανή του Απόλλωνα.

Θα πρέπει όμως να μάθει κι ο ίδιος να είναι πιο προσεχτικός να μην παρασύρεται από το πάθος του και να συγκρατεί τα νεύρα του γιατί όχι μόνο υποχρέωσε την ομάδα για περισσότερα από 20’ να αγωνίζεται με αριθμητικό μειονέκτημα σε ένα κρίσιμο χρονικά σημείο που η ομάδα είχε πάρει τα πάνω της αλλά θα τον στερηθεί και από τον δεύτερο καθοριστικό αγώνα σε μια εβδομάδα.

Για την ιστορία, οκτώ ακόμη ποδοσφαιριστές της ομάδας μας έχουν πάρει την άγουσα για τα αποδυτήρια σε ευρωπαϊκό αγώνα της ομάδας μας και χρονολογικά είναι οι Σουάτ Πεσίρεβιτς, Μάριος Χαραλάμπους, Χρυσόστομος Τζιούρας, Πάμπος Χριστοφή, Φίλιππος Φιλίππου, Καμίλ Κοσόφσκι, Γκαστόν Σανγκόι, Μάρκος Γκουγιόν.

Comments
To Top