ΨΑΓΜΕΝΟΣ

Αναλύοντας την απόδοση τους

Πρώτο επίσημο παιχνίδι για την ομάδα μας. Πάμε να δούμε πως ανταποκρίθηκαν οι ποδοσφαιριστές μας.

Μπρούνο Βάλε: Δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα ο Πορτογάλος και την περισσότερη ώρα ήταν θεατής.

Έκτορ Γιούστε: Είχε σωστές τοποθετήσεις τις λίγες φορές που χρειάστηκε. Εύκολο παιχνίδι που δεν μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα για την ποιότητα του και ειδικά όταν είναι πρώτα παιχνίδια.

Βαλεντίν Ρομπέρζ: Άνετος ο Γάλλος φάνηκε πιο πολύ όταν ξεκινούσε το παιχνίδι από πίσω παρά όταν αμυνόταν.

Ζάντερ Σαντάνα: Είχε αρκετά ανεβάσματα στην επίθεση και πραγματοποίησε κάποιες καλές επελάσεις στο πρώτο ημίχρονο.Έδειξε καλά στοιχεία χωρίς όπως είπαμε να αποτελεί κριτήριο το παιχνίδι.

Ζοάο Πέδρο: Κέρδισε το πέναλτι,σκόραρε και από αυτόν ξεκίνησαν οι πιο πολλές επιθέσεις. Για την στήλη παίρνει τον τίτλο του πολυτιμότερου στο πρώτο επίσημο παιχνίδι.

Εστεπάν Σακέτι: Δεν καταλαβαίνει από πρεμιέρες ή αυλαίες. Στο ίδιο τέμπο με το ίδιο πάθος. Πολύ καλό παιχνίδι.

Χαράλαμπος Κυριάκου: Μεστό παιχνίδι,βοήθησε και αμυντικά και οργανωτικά.

Άλεξ ντα Σίλβα: Σκόραρε από το σημείο του πέναλτι και είχε 3 καλά σουτ για γκολ αλλά τον σταμάτησε ο αντίπαλος τερματοφύλακας.

Εμίλιο Ζελάγια: Προσπάθησε να ανταποκριθεί στο ρόλο του εξτρέμ και τα πήγε σε γενικές γραμμές καλά αφού και ο αντίπαλος ήταν αδύνατος.Είναι φανερό πως στον άξονα είναι άλλος παίκτης.

Αντρέ Σκέμπρι: Σκόραρε με τον τρόπο που ξέρει πιο καλά.Τρύπωσε στην περιοχή πήρε το ριμπάουντ και άνοιξε το σκορ.

Άντον Μαγκλίτσα: Ήταν μέσα σε αρκετές φάσεις αλλά δεν ευτύχησε να σκοράρει.Άνοιξε χώρους και έκανε καλό παιχνίδι.

Σίλβα Πέρες,Ιωάννης Πίττας και Μάριος Στυλιανού, έγραψαν συμμετοχή αλλά δεν μπορούν να κριθούν αφού δεν υπήρχε αρκετός χρόνος αλλά και γιατί ο ρυθμός είχε πέσει.

Προπονητής: Ξεκίνησε με 4-2-3-1.Πίεσε ψηλά από νωρίς έκλεψε μπάλες και έφτιαξε φάσεις.Δεύτερο ημίχρονο έπαιξε όσο έπρεπε για να κρατήσει το προβάδισμα και αν σε κάποιες φάσεις ενεργούσαμε με πιο καθαρό μυαλό ίσως να σκοράραμε ακόμη ένα γκολ.

Τόσο ο αντίπαλος όσο και η περίοδος δεν προσφέρεται για συμπεράσματα.Για τέτοια εποχή η απόδοση της ομάδας ήταν σε ικανοποιητικά επίπεδα.

 

Comments
To Top