ΣΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΛΥΠΕΣ ΜΑΖΙ

Με «έδρα» το Τσίρειο και πάλι!!!

Για ακόμη μια χρονιά θα αγωνιζόμαστε στη γνωστή μας «έδρα», το Τσίρειο στάδιο όπως ανακοινώθηκε σήμερα(3/7) και επίσημα από την ΚΟΠ. Από το 1975 ανελλιπώς η ομάδα μας χρησιμοποιεί το μοναδικό γήπεδο της πόλης που ούτε μετά από εκατό χρόνια, ότι βελτιώσεις και να γίνουν δεν θα μπορεί να μας φιλοξενήσει για τους ευρωπαϊκούς μας αγώνες, όπως δήλωσε σήμερα και ο πρόεδρος του ΚΟΑ! Ότι και να γίνει ο φωτισμός δεν είναι επαρκής!

Νέο γήπεδο στη Λεμεσό; Ένα θέμα που τείνει να γίνει πανομοιότυπο με το Κυπριακό, συζητήσεις επί συζητήσεων, διαβουλεύσεις, συναντήσεις, συμπληρωματικά στοιχεία, νέα στοιχεία, αδιαλλαξία από κάποιους, παραχωρήσεις από άλλους…

Το κρατούμενο φίλοι Απολλωνίστες ένα, για ακόμα μια χρονιά θα έχουμε ως «έδρα» το Τσίρειο και αν αρχίσουν κάποια στιγμή τα έργα, όπως λένε θα ολοκληρωθούν σε 24 με 36 μήνες! Άλλα τρία χρόνια αναμονής, κοροϊδίας θα έλεγα! Η αντίφαση σε όλο της το μεγαλείο και εξηγούμαστε… Είμαστε μια ομάδα που δουλεύει στα πλέον επαγγελματικά πρότυπα και έχουμε σαν «έδρα» ότι πιο ερασιτεχνικό κυκλοφορεί! Φανταστείτε τους ξένους ποδοσφαιριστές μας που προπονούνται στο Κολόσσι να μπαίνουν στο Τσίρειο για τους αγώνες, το «ξενέρωμα» σε όλο του το μεγαλείο!

Προσωπικά η λέξη «έδρα» δεν έχει τη σημασία της όσον αφορά το Τσίρειο αλλά τι να κάνουμε θα το παλέψουμε για ακόμα μια χρονιά… Τώρα αν θα γίνει κάτι όπως διαλαλείτε, προσωπικά θα πεισθούμε όταν από τα θεωρεία του νέου γηπέδου θα γράφουμε για κάποιο αγώνα της ομάδας μας!

 

Comments
To Top