ΑΝΤΡΕΣ

«Υπάρχουν ακόμη 1-2 θέσεις»

Στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» του ΣΠΟΡ FM 95,0 μίλησε ο εκ των αντιπροέδρων της ομάδας Φάνος Κιννής.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το χθεσινό φιλικό: «Το είχαμε πει και στο προηγούμενο φιλικό όταν είχαμε κερδίσει ότι τα φιλικά είναι για τον προπονητή μας . Χθες δοκίμασε πολλούς ποδοσφαιριστές και πολλά σχήματα. Έχουμε ακόμη μέρες ώστε να είναι έτοιμοι η ομάδα ».

Για τον αν κατασκόπευσαν τις πιθανές αντιπάλους: «Σίγουρα είπαμε πως θα μελετήσουμε τους αντιπάλους και θα είμαστε προετοιμασμένοι για οποιοδήποτε αντίπαλο ».

Για τον προγραμματισμό: «Υπάρχουν ακόμη 1-2 θέσεις, όμως δεν θα βιαστούμε σε καμιά περίπτωση. Το πρώτο στάδιο έχει κλείσει όπως το θέλαμε με βάση στο πλάνο . Στη συνέχεια θα δούμε πως θα εξελιχθεί η προετοιμασία και όχι μόνο και ο προπονητής θα κάνει τις εισηγήσεις του ».

Για τις ημερομηνίες των Ευρωπαϊκών παιχνιδιών: «Οποιαδήποτε αλλαγή θα γίνει στις Ευρωπαϊκές ημερομηνίες τότε αυτές θα επηρεάσουν την ΑΕΚ . Θα περιμένουμε να δούμε τον αντίπαλο μας και φυσικά την επίσημη ενημέρωση ».

Για τα διαρκείας: «Η κίνηση δεν είναι όπως τις αρχικές μέρες, όμως και πάλι υπάρχουν άτομα που κάνουν αιτήσεις. Όσο κοντεύει ο καιρός των αγωνιστικών υποχρεώσεων τόσο θα αυξάνονται και τα διαρκείας ».

Comments
To Top