ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

Κέρδος 70 με 90 ευρώ!

Έγινε σήμερα(22/6) η παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας από την ομάδα μας στο προπονητικό κέντρο στο Κολόσσι. Συμπερασματικά η διοίκηση της εταιρείας του Απόλλωνα μας εκτός από τα εξαιρετικά προνόμια που δίνει και φέτος, δίνει στους φίλους της ομάδας μας που θα τα προμηθευτούν να κερδίσουν από 70 μέχρι και 90 ευρώ στις δύσκολες οικονομικά μέρες που διανύουμε.

Συγκεκριμένα δεν έχει αυξήσει τις τιμές και τις άφησε στα περσινά επίπεδα που αυτό σημαίνει ότι αν ένας θελήσει να αγοράσει εισιτήριο διαρκείας(BLUE) θα το πάρει στην τιμή των 210 ευρώ και αν ανανεώσει μέχρι τις 10 Ιουλίου στην τιμή των 190 ευρώ. Αν συνυπολογίσουμε ότι η τιμή αγοράς εισιτηρίου για τους αγώνες πρωταθλήματος(εντός έδρας) στην κανονική διάρκεια, θα είναι 15 ευρώ, τότε 13 αγωνιστικές επί 15 ίσον 195 ευρώ και οι πέντε αγώνες των πλέι-οφ που η τιμή καθορίστηκε στα 17 ευρώ, τότε έχουμε άλλα 85 ευρώ σύνολο δηλαδή 280 ευρώ.

Άρα με βάση αυτούς τους υπολογισμούς το όφελος είναι από 70 μέχρι και 90 ευρώ. Μια πολύ καλή κίνηση από την ομάδα μας που αποδεικνύει και το φετινό σλόγκαν των εισιτηρίων διαρκείας: «Η καρδιά του Θρύλου είσαι εσύ!» Πάμε λοιπόν να σπάσουμε το φράγμα των 2500 εισιτηρίων διαρκείας!

Comments
To Top