ΑΝΤΡΕΣ

Μεγάλε Άμπραχαμ…

Συνάντηση στο προπονητικό μας κέντρο στο Κολόσσι πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (21/06), με κεντρικό πρόσωπο τον αποχωρήσαντα από την ομάδα μας Άμπραχαμ Γκιέ.

Σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της Ποδοσφαιρικής Εταιρείας, το προσωπικό και το ποδοσφαιρικό τμήμα τίμησαν τον Ιβοριανό επιθετικό μέσα σε μία ιδιαίτερα φορτισμένη ατμόσφαιρα, καθώς ο Γκίε δέθηκε όσο λίγοι ποδοσφαιριστές με την ομάδα και τον κόσμο της.

Ο πρόεδρος κ.Νίκος Κίρζης ο άνθρωπος ο οποίος το βράδυ της 22ης Αυγούστου του 2013 (μετά την ιστορική νίκη επί της Νις με 2-0 στο ΓΣΠ) έκανε την δική του υπέρβαση για να ντύσει τον ποδοσφαιριστή στα χρώματα του Απόλλωνα, αναφέρθηκε στην τετραετή παρουσία του Άμπραχαμ Γκιέ στην ομάδα μας και τον ευχαρίστησε για όλες τις αναμνήσεις και την προσφορά του στην ομάδα. Τον χαρακτήρισε από τους κορυφαίους επιθετικούς που αγωνίστηκαν στην ομάδα μας και στο κυπριακό πρωτάθλημα γενικότερα. Ανέφερε ότι πάντοτε θα είναι ένας από εμάς και ότι το όνομα του θα είναι για πάντα χαραγμένο με «χρυσά» γράμματα στην ιστορία του συλλόγου.

Ο κ.Κίρζης παρέδωσε εν μέσω αποθέωσης απ΄όλους τους παρευρισκόμενους τιμητική πλακέτα στον ποδοσφαιριστή ευχαριστώντας τον για μία ακόμη φορά, ενώ ανέφερε ότι ο αριθμός 19 θα αποσυρθεί για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018, ως ένδειξη τιμής, ευγνωμοσύνης και αναγνώρισης προς το πρόσωπο του Άμπραχαμ Γκιέ. Τιμητική πλακέτα εκ μέρους του ποδοσφαιρικού τμήματος παρέδωσε στον ποδοσφαιριστή και ο τεχνικός της ομάδας μας κ.Αυγουστή.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο εμφανώς συγκινημένος Γκιέ ο οποίος τόνισε:

«Καταρχάς να καλωσορίσω τους καινούργιους ποδοσφαιριστές που ήρθαν στην ομάδα και να γνωρίζουν ότι έκαναν την καλύτερη δυνατή επιλογή για την καριέρα τους. Ήρθαν σε μια κορυφαία ομάδα κι αυτό θα το αντιληφθούν σύντομα. Να αγωνίζεστε και να τιμάτε το σύμβολο της ομάδας μας. Είμαι περήφανος γιατί αγωνίστηκα στην καλύτερη ομάδα της Κύπρου. Παντού και πάντα θα εκφράζομαι με τα καλύτερα λόγια για τον Απόλλωνα, την διοίκηση και τον κόσμο του. Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα έφευγα με τέτοιο τρόπο από την ομάδα την οποία λάτρεψα και αγάπησα πραγματικά. Ευγνωμονώ τον Θεό ο οποίος με έφερε στην Λεμεσό και τον Απόλλωνα. Πέρασα τέσσερα φανταστικά χρόνια μαζί σας. Έχω χιλιάδες αναμνήσεις και συναισθήματα από όλους εσάς που πραγματικά σας αγαπώ και σας εκτιμώ. Θα νοιάζομαι και θα ενημερώνομαι για το σύλλογο αλλά και για όλους εσάς. Εύχομαι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα τη νέα αγωνιστική περίοδο και να ταξιδέψετε όσο πιο μακριά γίνεται στο Γιουρόπα Λίγκ. Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου»

Ακολούθως όλοι οι παρευρισκόμενοι παρακολούθησαν μέσα από οπτικοακουστικό υλικό όλα τα τέρματα τα οποία πέτυχε η «Κόμπρα» σε όλες τις διοργανώσεις με τα χρώματα του Απόλλωνα!

Η μίνι εκδήλωση ολοκληρώθηκε με γεύμα το οποίο παρέθεσε στο εστιατόριο των προπονητικών μας εγκαταστάσεων η ποδοσφαιρική εταιρεία προς τιμήν του Άμπραχαμ Γκιέ!

Comments
To Top