ΑΝΤΡΕΣ

«Πριν την αναχώρηση για την Αυστρία θέλουμε να συμπληρώσουμε τις περισσότερες κενές θέσεις»

Στο Ράδιο Πρώτο μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας μας, Φανούριος Κωνσταντίνου, σχολιάζοντας μεταξύ άλλων τα θέματα του προγραμματισμού, ενώ αναφέρθηκε στην κίνηση των διαρκείας, καθώς και στην έναρξη της προετοιμασίας. Επίσης ανέφερε ότι τις επόμενες μέρες αναμένονται εξελίξεις όσον αφορά τα μεταγραφικά.

Αναλυτικά

Για τον προγραμματισμό και την έναρξη της προετοιμασίας: «Αυτή την εβδομάδα αναμένονται εξελίξεις. Πριν την αναχώρηση της ομάδας στην Αυστρία θέλουμε να συμπληρώσουμε τις περισσότερες κενές θέσεις που υπάρχουν.

Για τις προτεραιότητες: «Ψάχνουμε για κεντρικό αμυντικό και αριστερό ακραίο. Ακολούθως θα κινηθούμε για παίκτες στο κέντρο αλλά και για την επίθεση. Η κάθε μετεγγραφική περίοδος έχει δυσκολίες άρα και η κάθε κίνηση έχει και ρισκο. Εμείς αξιολογούμε καλά τις περιπτώσεις για να μην κάνουμε λάθος, αλλά καθρέφτης είναι το γήπεδο.»

Για τα διαρκείας: «Ο αριθμός των εισιτηρίων διαρκείας είναι πολύ καλός αριθμός για τα δεδομένα της εποχής, την στιγμή που δεν ολοκληρώσαμε τον προγραμματισμό μας».

Για την έδρα του Απόλλωνα στην Ευρώπη: «Έδρα μας θα είναι η ΑΕΚ Αρένα. Καλό θα είναι για τον κόσμο του Απόλλωνα που θα ταξιδέψει στην Λάρνακα για τα ευρωπαϊκά παιγνίδια να το σεβαστεί σαν να είναι το σπίτι τους».

 

Comments
To Top