ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ

Είναι και οι δανεισμοί!

Μέσα σε όλες τις εκκρεμότητες που υπάρχουν για την ομάδα μας, μεταγραφές, ανανεώσεις και διάφορα θέματα προγραμματισμού είναι και τα θέματα δανεισμοί ποδοσφαιριστών μας σε άλλες ομάδες. Βέβαια είναι ακόμα νωρίς για να υπάρξουν εξελίξεις καθώς ο Σωφρόνης Αυγουστή δεν κατέληξε στα πλάνα του αφού δεν ξεκίνησε η προετοιμασία.

Θυμίζουμε ότι την περσινή σεζόν σε κάποια στιγμή υπήρχαν δώδεκα ποδοσφαιριστές δανεικοί από την ομάδα μας, ενώ φέτος υπάρχει και η ιδιαιτερότητα με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της Εφηβικής μας ομάδας, αφού δεν θα διεξαχθεί πρωτάθλημα U21. Το τεχνικό επιτελείο σε συνεννόηση με τους υπευθύνους της Ακαδημίας της ομάδας μας προσπαθούν να βρουν τις καταλληλότερες λύσεις. Απο κει και πέρα ο Σωφρόνης θα αποφασίσει ποιοι θα παραμείνουν στο ρόστερ και θα πάνε δανεικοί, απ΄αυτούς που επιστρέφουν αλλά και ποιους ολοκληρώνονται τα συμβόλαια τους και θα αποχωρήσουν.

Λογικό και φυσιολογικό λοιπόν είναι να υπάρξουν και φέτος αρκετοί δανεισμοί ποδοσφαιριστών μας σε άλλες ομάδες. Περαιτέρω εξελίξεις θα έχουμε τις επόμενες μέρες!

Comments
To Top