ΑΝΤΡΕΣ

«Αν υπάρξει πρόταση για τον παίκτη θα την μελετήσουμε…».

Για όλα τα θέματα της επικαιρότητας που αφορούν την ομάδα μας, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο εκ των αντιπροέδρων, Φάνος Κιννής.

Αναλυτικά:

Για τις μεταγραφικές διεργασίες:

«Θεωρώ ότι είμαστε σε πάρα πολύ καλό δρόμο. Σε μια βδομάδα θα ξεκινήσει η προετοιμασία. Οι διεργασίες είναι στον πιο έντονο βαθμό αυτή τη στιγμή. Ο προπονητής μας ξέρει πολύ καλά σε ποιες θέσεις χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα. Πολύ σύντομα θα έχουμε τις πρώτες μας ανακοινώσεις μετά τον Ζελάγια και τον Χατζηβασίλη».

Για τον Βινίσιους:

«Δεν υπάρχει οτιδήποτε επίσημο για την ώρα. Αν υπάρξει πρόταση για τον παίκτη θα την μελετήσουμε».

Για την προετοιμασία:

«Ακόμα δεν έχουμε οριστικοποιήσει τα φιλικά. Η αποστολή αναχωρεί για Αυστρία στις 23 Ιουνίου. Ο Σωφρόνης είναι πάρα πολύ ευχαριστημένος από το Αθλητικό κέντρο στην Αυστρία».

Για τα εισιτήρια διαρκείας:

«Είναι μια πάρα πολύ ελκυστική προσφορά που έχουμε κάνει για τους οπαδούς μας. Ήταν πάρα πολύ λίγα τα 1500 εισιτήρια της περσινής χρονιάς. Ο Απόλλωνας πρέπει να έχει κοντά στις δυόμισι χιλιάδες εισιτήρια διαρκείας. Ως διοίκηση κάνουμε τα πάντα για να γίνει πανίσχυρη η ομάδα. Θέλουμε και ο κόσμος να αγκαλιάσει αυτήν την προσπάθεια για να πετύχουμε και το μεγάλο στόχο που είναι το πρωτάθλημα».

Για το αν έχει προγραμματιστεί εκδήλωση για την παρουσίαση των μεταγραφών:

«Όχι δεν έχει προγραμματιστεί οτιδήποτε για την ώρα. Οι ημερομηνίες που έχουμε ίσως να μην μας βολεύουν. Είναι ένα θέμα το οποίο θα συζητήσουμε σε μελλοντική συνεδρίαση».

Για το θέμα του γηπέδου:

«Περιμένουμε να βγούμε σε προσφορές για να ξεκινήσει και το έργο».

 

Comments
To Top