ΑΝΤΡΕΣ

Φανούριος για όλα…

Για όλα όσα αφορούν την ομάδα μας, μίλησε στον Super ΣΠΟΡ FM 104.0 ο εκπρόσωπος Τύπου Φανούριος Κωνσταντίνου.

Για το που θα αγωνίζεται στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League:

Πρώτη επιλογή είναι το «ΑΡΕΝΑ» εκτός απροόπτου, θεωρώ εκεί θα αγωνιζόμαστε στα προκριματικά. Νομίζω έχει προαποφασιστεί, θα το δούμε τις επόμενες μέρες.

Για τους Γκίε και Μπεντόγια:

Είναι δύο ζητήματα τα οποία θα ξεκαθαρίσουν μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα. είναι θέματα καθαρά ιατρικά. αυτά που θα αναγράφονται στη τελική γνωμάτευση των ιατρών, αυτά θα πράξουμε. Δεν πρόκειται να διακινδυνεύσουμε την ζωή του οποιουδήποτε. Είναι καθαρά θέμα υγείας.

Για το αν θα προχωρήσουν σε ενίσχυση αν αποχωρήσουν Γκίε και Μπεντόγια:

Έχει γίνε μια προεργασία για να μην βρεθούμε προ εκπλήξεως. Αυτή η εβδομάδα θα προκύψουν εξελίξεις σε μεταγραφικά ζητήματα και όχι μόνο.

Για τις λεπτομέρειες της προετοιμασίας:

Θα υπάρχει ανακοίνωση από Δευτέρας.

Για τα εισιτήρια διαρκείας:

Αυτή την στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη η μεγάλη προσφορά στο κόσμο της ομάδας. Μπορούν να τα προμηθευτούν και online. Ήδη οι πρώτοι 300 έχουν κλείσει θέση στην Δυτική κερκίδα.

Για το αν είναι ένα στοίχημα τα διαρκείας:

Το διαρκείας το κάνεις από απλή αγάπη για την ομάδα. Ο Απόλλωνας ως εταιρεία δεν μπορεί να σου προσφέρει και ιδιαίτερα προνόμια στο Τσίρειο. Είναι το μεγαλύτερο μας μειονέκτημα έναντι άλλων ομάδων. Έχουμε μια απαιτητική χρονιά μπροστά μας και πρέπει να στηρίξει ο κόσμος την προσπάθεια.

Για το γηπεδικό:

Θεωρούμε ότι έχουμε εισέλθει στη τελική ευθεία. Ξεπεράστηκαν πολλά εμπόδια που είχαμε στο διάβα μας. Εντός της επόμενης αγωνιστικής περιόδου ευελπιστούμε να ξεκινήσουν τα έργα.

 

Comments
To Top