ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ

Στατιστικά και γκολ από Ζελάγια! (video)

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ ανακοίνωσε χθες (3/6) την έναρξη συνεργασίας με τον Αργεντινό επιθετικό Εmilio Zelaya μέχρι τον Μαϊο 2019.

Ποδοσφαιριστής που σκόραρε 16 γκολ σε πρωτάθλημα και κύπελλο τη φετινή περίοδο ( μόνο ένα από το σημείο του πέναλτι), σε πολύ καλή ηλικία αφού είναι 29 ετών, που έκανε καταπληκτική χρονιά και ασφαλώς περιμένουμε πάρα πολλά την νέα περίοδο από τον αργεντινό άσο.

Σημαντικό στοιχείο ότι πέραν της εκτελεστικής του δεινότητας μπορεί να δημιουργεί γκολ και για τους συμπαίκτες του, κινείται πανέξυπνα μέσα στην περιοχή χωρίς την μπάλα και ότι μπορεί να σκοράρει με πολλούς τρόπους.

Αναλύοντας τα στατιστικά του θα δούμε ότι έχει πολύ καλή συχνότητα στο σκοράρισμα αφού τα 16 του γκολ τα έχει πετύχει σε 14 αγώνες, 7 γκολ τα πέτυχε εντός έδρας και 9 εκτός έδρας, αρέσκεται να σκοράρει στο Α’ ημίχρονο αφού σκόραρε το 75% των γκολ του στο πρώτο 45λεπτο ενώ είναι εξαιρετικός κεφαλοσφαιριστής αφού σκόραρε 6 γκολ με το κεφάλι δηλ. ποσοστό περίπου 40% των συνολικών του τερμάτων!

Το πλέον όμως σημαντικό στοιχείο είναι ότι 7 γκολ δηλ. ποσοστό περίπου 45% των τερμάτων του τα έχει σκοράρει κόντρα σε μεγάλες ομάδες, Απόλλων, ΑΕΛ, Ανόρθωση και Ομόνοια!

 

Comments
To Top