ΑΝΤΡΕΣ

«Ευχόμαστε στον Απόλλωνα και στον Ζελάγια, ένα καλύτερο μέλλον»

Η εταιρεία που εκπροσωπεί τον Εμίλιο Ζελάγια το νέο απόκτημα της ομάδας μας, Magico Sports, μέσω ανακοίνωσης της αναφέρεται στη συμφωνία, ευχαριστεί την ομάδα μας και εύχεται και στις δύο πλευρές ένα καλύτερο μέλλον

Αναλυτικά:

 «Η Magico Sports είναι πολύ χαρούμενη που έχει διαπραγματευτεί ένα διετές συμβόλαιο για τον Εμίλιο Ζελάγια με μία από τις τοπ ομάδες της Κύπρου, τον Απόλλωνα. Σε διάστημα λιγότερο από 12 μήνες, από τότε που ήλθε για πρώτη φορά στην Ευρώπη ο Εμίλιο, ευτύχισε να κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα.

 Ο Εμίλιο μετεγγράφηκε στον Εθνικό Άχνας από την Αρχεντίνος Τζούνιορς τον Αύγουστο του 2016 και σε συνολικά 31 παιχνίδια, πέτυχε 16 γκολ και έδωσε 7 ασίστ. Η φανταστική σεζόν, ο επαγγελματισμός και η εμπειρία του στο κορυφαίο επίπεδο της Αργεντινής, του δίνουν την ευκαιρία να παίξει σε ένα από τα καλύτερα κλαμπ της Κύπρου και να συμμετάσχει στο Europa League.

 Η Magico χαίρεται που βοήθησε τον Εμίλιο σε αυτό το ταξίδι. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Απόλλωνα Λεμεσού για τη συνεργασία και ευχόμαστε τον Εμίλιο και στη νέα του ομάδα ένα καλύτερο για το μέλλον».

 

 

Comments
To Top