ΑΝΤΡΕΣ

Μίλησε για τον νέο του ποδοσφαρικό σταθμό ο Χατζηβασίλης!

Ο Γιάννης Χατζηβασίλης μίλησε στον Super ΣΠΟΡ FM για τον Απόλλωνα, τον Εθνικό, την περσινή πετυχημένη του σεζόν αλλά και τους λόγους που τον οδήγησαν να επιλέξει την ομάδα μας.

Για την μεταγραφή του στον Απόλλωνα:

«Έχω έρθει σε κατ΄ αρχή συμφωνία με τον Απόλλωνα και νομίζω είναι θέμα ημερών να ανακοινωθώ και επίσημα».

Για τη νέα προσπάθεια να κάνει για το βήμα παραπάνω:

«Η πρώτη προσπάθεια όταν είχα πάει στην Ομόνοια, ήμουν πιο νεαρός, πιο άπειρος. Ήταν κάτι σαν επένδυση από μέρους της Ομόνοιας σε ένα ταλέντο. Δυστυχώς οι συγκυρίες δεν με βοήθησαν. Όταν πήγα στον Εθνικό, τον οποίω ευχαριστώ, πήρα τις ευκαιρίες μου και τώρα πιο έμπειρος, πιο έτοιμος, πάω στον Απόλλωνα με μεγάλες προσδοκίες. Ο Απόλλωνας πρωταγωνιστεί κάθε χρονιά. Γίνεται μια πολύ καλή δουλειά τα τελευταία χρόνια και φαίνεται.  Πάω έτοιμος εκεί, είμαι ψυχολογικά έτοιμος για το τι θα βρω και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό».

Για την καλή του παρουσία την περασμένη σεζόν:

«Το κύριος για τους Κύπριους ποδοσφαιριστές είναι να παίρνουν λεπτά συμμετοχής. Είναι πιο δύσκολο για τους προπονητές να εμπιστεύεται Κύπριους παίκτες. Όταν δουλεύεις ανελλιπώς, θα έρθουν οι ευκαιρίες».

Για τον Πιέρο Σωτηρίου:

«Πίσω από τον Πιέρο υπήρχαν άνθρωποι που τον πίστεψαν, τον βοήθησαν και επέμεναν πάνω του».

Για τους λόγους που επέλεξε τον Απόλλωνα:

«Επέλεξα τον Απόλλωνα γιατί ως ομάδα και ιδές και ο τρόπος που με πλησίασαν και μου μίλησαν, η προσέγγιση που είχα, ήταν αυτό που με έπεισε. Επίσης, το ότι γίνεται μια σωστή και επαγγελματική δουλειά τα τελευταία χρόνια και αυτό φαίνεται από τα αποτελέσματα. Έκανα την καλύτερη επιλογή».

Για το αν έπαιξε ρόλο στη μεταγραφή του το ότι θα είναι και ο Ζελάγια στον Απόλλωνα:

«Το ενδιαφέρον προέκυψε ταυτόχρονα και για τους δυο. Τα συζητάμε μεταξύ μας., ίσως να έπαιξε λίγο ρόλο».

Για τον Εθνικό Άχνας:

«Τον ευχαριστώ πολύ για όλα. Τον πρόεδρο και όλη την οικογένεια εκεί. Είναι λίγοι άνθρωποι που δουλεύουν εκεί λαλά δουλεύουν διαρκώς. Το ευχαριστώ είναι πολύ λίγο».

Comments
To Top