ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στον Ολυμπιακό Πειραιώς η Ζακχαίου!

Μεγάλη επιτυχία για τη διεθνή πετοσφαιρίστρια της ομάδα μας Κατερίνα Ζακχαίου που υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Κυπελλοπρωταθλητή Ελλάδος Ολυμπιακό Πειραιώς για δύο χρόνια. Η Κατερίνα θα αγωνίζεται για τα επόμενα δύο χρόνια με υποσχετική. Ως γνωστό η Κατερίνα αγωνιζόταν τη σεζόν που μας πέρασε στον Πανναξιακό, ενώ αυτή την περίοδο βρίσκεται με την αποστολή της Εθνικής μας ομάδας στους ΑΜΚΕ. Εμείς ευχόμαστε στην Κατερίνα κάθε επιτυχία!

Δείτε την επίσημη ανακοίνωση από την ομάδα του Πειραιά καθώς και τις πρώτες της δηλώσεις:

O ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Κατερίνα Ζακχαίου. Η διεθνής Κύπρια κεντρική (ημερομηνία γέννησης 26/7/1998, ύψος 1.92μ.) υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας.

Στις πρώτες της δηλώσεις στο osfp.gr ως αθλήτρια του Ολυμπιακού η Κατερίνα Ζακχαίου τόνισε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα αγωνίζομαι πλέον σε μια τέτοια ομάδα με τόσο μεγάλους στόχους όπως ο Ολυμπιακός. Θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου για να βοηθήσω και εγώ την ομάδα να πετύχουμε τους στόχους. Πιστεύω ότι μπορούμε να επαναλάβουμε την εξαιρετική πορεία που διέγραψε η ομάδα τη φετινή σεζόν αλλά και να ανέβουμε ακόμα πιο ψηλά».

 

Comments
To Top