ΑΝΤΡΕΣ

Πελάτες μου… ΑΠΟΛΛΩΝ ΘΡΥΛΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟ!!!

Με τσαμπουκά, πάθος, θέληση η Απολλωνίστικη ψυχή μίλησε και πάλι και πήραμε μια σπουδαία νίκη που ισοδυναμεί με το Κύπελλο αν και με δέκα ποδοσφαιριστές!!!

Πολύ δυνατά ξεκίνησε το παιχνίδι με την ομάδα μας να προσπαθεί να βρει τον ρυθμό και παρά την πρώτη πίεση που δέχθηκε για ένα πεντάλεπτο εντούτοις ήταν αυτή που έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο 9΄ με τον Βινίσιους  να σουτάρει αλλά η μπάλα αφού κόντραρε πέρασε σε κόρνερ που ήταν ανεκμετάλλευτο για την ομάδα μας. Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας προσπαθούσαν να βρουν τα πατήματα τους καθώς ο αντίπαλος μας πίεζε ψηλά. Δύο καλές προϋποθέσεις για την ομάδα μας να σκοράρει, πρώτα με τον Σαρδινέρο που δεν είχε καθαρό μυαλό και στη συνέχεια ένα σουτ του Παπουλή που πέρασε έξω, έκλεισε η ομάδα μας το πρώτο εικοσιπεντάλεπτο. Στο 30΄ μια τεράστια ευκαιρία για την ομάδα μας με την κεφαλιά του Βινίσιους να μην βρίσκει στόχο από πολύ ευνοϊκή θέση! Μετά και το πρώτο μισάωρο η ομάδα μας πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και παρά τις προϋποθέσεις που είχε δεν κατάφερε να σκοράρει με αποτέλεσμα να ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο στο ισόπαλο 0-0!

Με ευκαιρία ξεκίνησε στην επανάληψη η ομάδα μας αφού το σουτ του Ντα Σίλβα απέκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας ενώ η ευκαιρία στην επαναφορά ήταν οφσάιντ! Στο 53΄ο διαιτητής αρνήθηκε δεύτερη κάρτα στον Ιωάννου οφθαλμοφανέσταστη, ενώ το φάουλ πέρασε κόρνερ! Στο 60΄ο διαιτητής έκανε τα «δικά» αφού απέβαλε τον Ντα Σίλβα με δεύτερη κίτρινη κάρτα κόκκινη! Στο ίδιο λεπτό η ομάδα μας έκανε την πρώτη της αλλαγή αφού ο Γκίε πήρε τη θέση του Παπουλή. Μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα μας στο 75΄όταν ο Βασιλείου πλάσαρε και ο αντίπαλος έδιωξε πάνω στη γραμμή, ενώ στη συνέχεια και μετά από κόρνερ ένα σουτ αποκρούστηκε από τους αμυντικούς του αντιπάλου. Αν και με δέκα ποδοσφαιριστές η ομάδα μας πατούσε καλά στον αγωνιστικό χώρο και στο 79΄μετά από εκτέλεση φάουλ του Πέδρο ο Βινίσιους με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 1-0 για την ομάδα μας!!! Η ομάδα μας κρατούσε το χρυσό αποτέλεσμα χωρίς να κινδυνεύσει ιδιαίτερα και πλέον το ένατο ήταν γεγονός!!!

 

Comments
To Top